Kategoriat
Politiikka Talous

Urpilainen tyytyväinen vakuusvaatimusten etenemiseen

(KOLLAA) Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) on tyytyväinen Suomen vaatimien Kreikka-vakuuksien etenemiseen Euroopan unionissa. Urpilaisen mukaan myös muut unionijohtajat ovat ymmärtäneet, että täysin toimimattoman ja todennäköisesti kansainvälisten säädösten vastaisen vakuusjärjestelmän rakentaminen on paras tapa pönkittää kansalaisten uskoa EU:hun ja euroon.
Ensimmäisiä tietoja vakuuksien rakenteesta tihkui neuvottelupöydästä aamupäivällä. Niiden mukaan esimerkiksi Suomi saisi takauksiensa vakuudeksi ainakin 200 kilometriä Thessalonikin ja Joanninan välistä pikitietä, etuoikeuden tapella Elginin marmoreista British Museumin kanssa sekä pääministeri George Papandreoun tekohampaat.
Urpilaisen mukaan vakuudet ovat erinomaisen likvidejä, joten tiukan paikan tullen Suomi saa helposti takaussummaansa vastaavat varat käyttöönsä myymällä ne sijoittajille, jotka ovat perinteisesti olleet hyvin kiinnostuneita huonokuntoisesta asfaltista keskellä ei mitään. Kiistaa on kuitenkin vielä siitä, pitäisikö Suomen saada osansa myös Kreikan persaukisesta rautatieyhtiöstä.
Lehti ajatteli kysyä kommenttia myös oppositiojohtaja Timo Soinilta, mutta koska hän kuitenkin tiesi kaiken jo ennalta ensi viikon lottonumeroita myöten, miksi vaivautua kun voi lähteä kahvillekin.

7 vastausta aiheeseen “Urpilainen tyytyväinen vakuusvaatimusten etenemiseen”

Näin uskovaisen ja raivoraittiin viitasaarelaiskansaned..miehen näkökulmasta EMU joutaisi saada turpaansa jos julkaisee sen minusta otetun videon kun minua väsyneenä ohjataan Kreikasta taksiin.

Onhan suomella kokemusta takavuosilta kun ostivat miljardeilla saksan ilmatilaa. Meillä jokaisella kansalaisella on jossain siellä oma kuutiometri.

Työväenjohtaja Urpilaisella on täysi syy iloon, hänen kaikki Kriekka-ehtonsa ovat täyttymässä! Lisäävakuuksia tuottavat palkkojen ja eläkkeiden alennukset. Ne hillitsevät Kreikan talouden toipumisvauhtia ja siten parantavat mahdollisuuksiamme päästä käsiksi Hellaan aarteisiin. Mulle ekat metrit, varasin ekana hei!

Mitäs jos lopetettais se neuvotteleminen ja hyökättäis Kreikkaan. Olis siinä porukoilla ihmettelemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi toivoo naisten vähentävän itsensä raiskaamista

(UUAA) Suomen Poliisi on huolissaan siitä, miten yhä useampi nainen raiskaa itsensä. Poliisin tilastoista näkyy, että lähes jokaisessa raiskaustapauksessa on...

Close