Kategoriat
Politiikka

Timo Soini sanoi latteuden

(KOSMOS) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on kuvaillut hallitusneuvottelujen käännettä ylimielisellä latteudella ja mitään merkitsemättömällä kielikuvalla. Samalla Soini muistutti ainakin kahden itsestäänselvyyden olemassaolosta.
”Kulunut metafora. Noin kahteenkymmeneen kertaan kaikissa haastatteluissa käytetty tekokansanomainen sutkaus. Kaunaista vittuilua”, Soini pohti persoonalliseen tyyliinsä.
Soinin mukaan tilanteeseen millään lailla liittymätön vertaus voi vielä aiheuttaa sen, että moneen kertaan kuultu tyhjänpäiväisyys johtaa puutaheinään.
”Sananlasku. Omahyväistä liturgiaa. Yleistä paskapuhetta ja kehäpäätelmä”, Soini arvioi puolueensa jatkoaikeita.

8 vastausta aiheeseen “Timo Soini sanoi latteuden”

Jussi Halla-aho kommentoi: – kaikki on maahanmuuttajien syytä, niitten kelmien takia Suomessa pitää olla hallitus. Ilman maahanmuuttajia hallitus olisi Mmmmmmmmmminä!

Eikö lukijakirjeeseen saa enää laittaa ”uliuli”. Meni naseva neekeriukko ajaa taksilla ilman paitaa- kommentti kolehtihaaviin.

Mielestäni on ikävää, että SDP ja Vasemmistoliitto eivät halua kantaa vastuuta, vaan siirtyvät käpykaartiin. Oppositiosta ei voi hoitaa isänmaan asioita!

Voimasana! Voimakkasti eriävä mielipide! Käsittämätön vertaus. TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖN LAUSE, JOKA RIKKOO SUOMENKIELEN. Voimasanoilla höystetty lause liittyen johonkin toiseen asiaan, ja siksi Soini pelastaa tämän maan. Rasistinen loppuhuomautus.

Mihinkään puolueeseen kuulumattoman henkilön mainitseminen siksi, että tämä on Halla-ahon haukkumislistalla. Asianomaisen karkea solvaaminen. Hänen leimaamisensa vähämieliseksi. Vihjailuja siitä, että hän kadehtii Halla-ahoa. Hänen entisen naisystävänsä kertomien juorujen toisteleminen vähän parannetussa muodossa. Vainoharhaisia kuvitelmia siitä, että asianomainen on osallisena jonkinlaisessa mediasalaliitossa. Viisastelevaa rotuteoriointia parin aanelosen verran. Venäjän ihannointia, koska siellä murhataan pieniä muslimityttöjä. Toivomus, että Venäjä valloittaisi Suomen niin että päästäisiin eroon pakolaisista ja suomenruotsalaisista. Oman erinomaisuuden kehuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu valmis hallitusneuvotteluihin

(KANSANVALTA) Huhtikuun vaalien jälkeen oppositioon ilmoittautunut muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on yllättäen halukas hallitusvastuuseen. Cthulhu kertoi myöhään keskiviikkoiltana olevansa...

Close