Kategoriat
Politiikka

Suuri Cthulhu valmis hallitusneuvotteluihin

(KANSANVALTA) Huhtikuun vaalien jälkeen oppositioon ilmoittautunut muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on yllättäen halukas hallitusvastuuseen. Cthulhu kertoi myöhään keskiviikkoiltana olevansa valmis ottamaan vasemmistopuolueiden paikan Jyrki Kataisen (kok.) koalitiossa.
Analyytikkojen mukaan Cthulhun veronäkemykset sekä suhtautuminen Euroopan kriisimaiden tukeen ovat huomattavasti lähempänä kokoomusta kuin esimerkiksi SDP:n. Myös Cthulhu aikoisi ensi töikseen tuhota suuren osan koko Euroopasta, ja jos eloonjääneitä olisi, heidät orjuutettaisiin yhdessä muun maailman kanssa.
”Tältä osin osapuolten linjaukset ovat hyvin yhteneväisiä. Ratkaistavaksi tosin jää, taipuuko Cthulhu yritysverokannan alentamiseen, vai pitäytyykö hän vaalilupauksessaan syöstä koko Suomi meren kätköihin ja väestö Dagonin ruuaksi”, pohtii dosentti Antti ”Shub-Niggurath-Veijo” Seppo.
Suuren Cthulhun menestys kevään vaaleissa jäi odotettua heikommaksi, ja etenkin puoluejohdon esiintymistä moitittiin uinuvaksi.

11 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu valmis hallitusneuvotteluihin”

Kirjoitin tästä jo kauan aikaa sitten kirjassani. Tähdet eivät olleet oikein hallituspohjan rakentamiselle, mutta outoin aikain myötä voi kokoomuskin laata.

IÄ IÄ! Cthulhu Fhtagn!
Syöthän Cthulhu minut, uskollisen palvelijasi, ensmmäisten joukossa, ettei minun tarvitse nähdä rakkaimpieni kuolemaa tahi orjuutusta!
IÄ IÄ! Cthulhu Fhtagn!

Tässä on sitä vanhan ajan Lehtifiilistä, mikä on hieno juttu, sillä ainoa hyväksyttävä kehityssuunta fanin mielestä, jollainen olen, on taaksepäin, nostalgian huuruisiin muutama vuosi takaperin -aikoihin, kultaisiin muistoihin, äidin kohtuun! Kiitän. Kiitos!

”ja etenkin puoluejohdon esiintymistä moitittiin uinuvaksi.”
Hyvä poijjaat! 🙂

Maamme suurimman puolueen, Nukkuvien Puolueen, johtajan esiintulo asettaa Jyrki Kataisen hallitustunnustelijan mandaatin hyvin kyseenalaiseksi.

Suuri Cthulhu on kyllä selvästi maltillisempi ja inhimillisempi olento kuin Eiran Antikristus, joten me vihervasemmistolaiset retkut toivotamme Suuren Cthulhun tervetulleeksi pääministerin pallille. Fhtagn!

Hetki sitten tulleen tiedon mukaan myös Aku Ankkaa (koom.) on pyydetty hallitusneuvotteluihin ja hän marssii säätytalolle jo tänään. ”Aku sai äänestäjiltä niin suuren luottamuksen, että enemmistöhallituksen muodostaminen hänen avullaan on paras jäljellä olevista vaihtoehdoista”, totesi Jyrki Katainen mätiä meloneja sisältäneen helatorstaibrunssin jälkeen.

Ehdotus on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen; Jyrki pääsee pääministeriksi ja Cthulhu kantaa vastuun kansan tuhoamisesta. Tämä voi kaatua ainoastaan kiistaan ALV:n korottamisesta. Toivottavasti vastuunkanto ja järki voittaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaikki puolueet jättäytyvät oppositioon

(SÄÄTYTALO) Kaikki hallitusneuvotteluissa mukana olleet kuusi puoluetta ovat marssineet ulos neuvottelupöydästä. Puolueiden mukaan ne kaikki aikovat jäädä oppositioon vastustamaan noin...

Close