Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Kaikki puolueet jättäytyvät oppositioon

(SÄÄTYTALO) Kaikki hallitusneuvotteluissa mukana olleet kuusi puoluetta ovat marssineet ulos neuvottelupöydästä. Puolueiden mukaan ne kaikki aikovat jäädä oppositioon vastustamaan noin ylipäänsä ihan kaikkea ja keräämään lisää kannatusta seuraavia vaaleja varten.
”Ei. Ei, ei ei ja ei. Ei ei”, kommentoivat puoluejohtajat.
Puolueiden mukaan hallitusvastuu siirretään seuraavan nelivuotiskauden ajaksi Säätytalolle kokoontuneiden toimittajien käsiin. ”Ei, ei ei ei ei. Niin, tuota, he olivat siinä sopivasti hollilla ja pääsimme sentään yhteisymmärrykseen siitä, että kaikki on kuitenkin median vika. Ei ei ja ei eikä ei”, puolueet toteavat.
Lehden saamien tietojan mukaan perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vastustaa jyrkästi muiden puolueiden liittymistä oppositioon.
”Anteeksi, nyt ei oikein kuulu, kun on huono kenttä. Mutta, tuota, me perussuomalaisissa vastustamme ehdottomasti tällaista lippalakkia, missä EU-meloni. Ja rasismia, sitä vastustetaan, vaikka ei sitä oikeasti ole, eikä ole koskaan ollutkaan, kysykää vaikka Jussilta”, Soini arvioi.

5 vastausta aiheeseen “Kaikki puolueet jättäytyvät oppositioon”

Juuri saamamme tiedon mukaan on Journalistihallitus jättänyt eronpyyntönsä. Tilalle kasataan Matti Vanhasen johtama vähemmistöhllitus turkulaisista virkamiehistä.

Ja taas vittuillaan persuista. Kai se tuo sitä oikean sanomalehden tuntua kun on täsmälleen samat jutut?

Nyt odotellaan presidentin nimeämää opposition muodostajaa, jonka johdolla käydään viikkotolkulla oppositioneuvotteluja. Neuvotteluissa on jo yhteiskuntarauhan vuoksi tarkoitus muodostaa enemmistöoppositio sellaisten puolueiden kesken, jotka ovat mahdollisimman eri mieltä noin yleensä ja eivät suostu leikkimään keskenään. Oppositio-ohjelmaan kirjataan yhteiset tavoitteet, joihin ei missään tapauksessa aiota pyrkiä tulevalla oppositiokaudella.
Vermosta kantautuneiden tietojen mukaan pääopponentiksi vahvimmilla on Timo Soini, maa- ja metsätalousopponentiksi Jan Vapaavuori, liikenneopponentiksi Anni Sinnemäki, sivistysopponentiksi Teuvo Hakkarainen ja niin päin pois.

HAH! Tämä kirjoitus noteerattiin YLEn politiikkaradiossakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Media ulkoisti verkkouutistoimintansa paikallisen miehen viisivuotiaalle tyttärelle

(KATSO KUVAT) Suomalaiset mediatalot ovat julkistaneet kunnianhimoisen verkkopalvelujensa ulkoistussuunnitelman. Yhtiöt aikovat siirtää koko uutistuotantonsa paikallisen miehen viisivuotiaan tyttären tuotettavaksi. Tavoitteena...

Close