Kategoriat
Politiikka

Ustasa, NSF ja Nasionale Party allekirjoittivat perussuomalaisten rasismijulistuksen

(SIRKUS SARIOLA) Perussuomalaisen puolueen alkuviikolla antama rasisminvastainen julkilausuma on saanut vahvaa kannatusta myös ulkomailla. Perjantaina julistuksen tukijoukkoihin liittyivät muun muassa kroatialainen Ustasa, eteläafrikkalainen Nasionale Party sekä ruotsalainen NSF.
Puolueiden mukaan julistus kiteyttää mainiosti aatteet, joiden puolesta ne ja monet muut tasa-arvon puolesta taistelevat liikkeet ovat ponnistelleet jo vuosikymmeniä. Myös Venäjän kansallinen yhtenäisyys -puolue on ilmoittanut tukevansa julkilausumaa voimakkaasti.
Perussuomalaisten julkilausumassa muistutettiin, miten vaikeaa on olla enemmistössä sellaisessa yhteiskuntajärjestelmässä, jossa enemmistö päättää asioista. Lisäksi huomautettiin, miten paljon vituttaa, kun kaikki ei mene oman tahdon mukaisesti ja kun maailmassa on ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kuin me ja ää-ää, kato äiti, osaan ajaa ilman käsiä, kato nyt äiti, kato kato, vesi ulottuu jo polviin äiti mä en haluu syödä parsakaalia, äitiiii!
Myös kansainvälinen semiootikkojen liitto on kiitellyt julkilausumaa, joka sen mukaan todistaa täydellisesti, ettei tekstin ilmiasulla ja niiden merkityksellä tarvitse olla mitään liittymäkohtaa toisiinsa, todellisuudesta puhumattakaan.

8 vastausta aiheeseen “Ustasa, NSF ja Nasionale Party allekirjoittivat perussuomalaisten rasismijulistuksen”

Persuvähemmistö on omakohtaisesti havainnut että eräiden vähemmistöjen melskausta kannattaa hieman rajoittaa.

rkp uhkaa muuttaa maasta koska hiljaisen perinnetiedon mukaan heillä on ollut yksinoikeus esittää muille allekirjoitettavaksi rasisminvastainen julkilausuma.

Juuri tulleen tiedon mukaan persut ovat ensimmäisinä maailmassa allekirjoittaneet Kim-Jong-ilin huolella muotoileman julistuksen maailmanrauhan puolesta. Julistuksessa arvostellaan voimakkaasti mm. pienehköjen valtioiden itsevaltiaiden kiusaamista isommalla joukolla.

Tällä tiellä karhu tulee vastaan, kun ei osata käyttäytyä kalustetuissa huoneissa. Jos puolue jatkaa näin, tapaamme nahkurin orsilla.

Toimiiko tämä juttu innoituksena Ville Similän perussuomalaisten vaalityökolumnin pohjana?

Kokoomushuarat eivät kannata kokoomusnuorten ideoita.
Ruotsin kunungas antaa myöhemmin lausuntonsa tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Soini moittii astronomeja, fyysikoita sekä ihan kaikkia takinkäännöstä

(PAITA POIS) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini hyökkäsi voimakkaasti tiedemaailmaa vastaan eduskunnan tiistaisessa tiedonantokeskustelussa. Soini moitti etenkin tähtitieteilijöitä härskistä takinkäännöstä, kun...

Close