Kategoriat
Politiikka

Soini moittii astronomeja, fyysikoita sekä ihan kaikkia takinkäännöstä

(PAITA POIS) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini hyökkäsi voimakkaasti tiedemaailmaa vastaan eduskunnan tiistaisessa tiedonantokeskustelussa. Soini moitti etenkin tähtitieteilijöitä härskistä takinkäännöstä, kun nämä ensin tuhansia vuosia vakuuttivat Auringon kiertävän Maata, mutta sitten yllättäen myöhäiskeskiajalla alkoivatkin väittää asian olevan toisinpäin.
Kopernikuksella ei ole enää takkia, jota kääntää, Kopernikukselta puuttuu paitakin”, Soini sanoi huomaamatta paitavertauksessa mitään hauskaa oman ryhmänsä kannalta.
Samaan hengenvetoon Soini otti maalitaulukseen myös fyysikot, jotka niin ikään uskoivat iät ajat aineen koostuvan neljästä peruselementistä, kunnes yhtäkkiä takit kääntyivät atomiteorian puolelle.
”Takinkääntö, takinkääntö, jytky, jytky, jytky, lippalakki, takinkääntö”, toisti Soini, kunnes ikävästi neulan eteen uralle kerääntynyt pölytuppo poistettiin ja soitto pääsi jatkumaan.
Puheensa lopuksi Soini moitti suomalaisia siitä, miten nämä 1100- ja 1200-luvuilla käänsivät takkinsa ja hylkäsivät vanhat jumalansa ja omaksuivat maahanmuuttajien lännestä tuoman kristinuskon. Hän muistutti, ettei ole itse ikinä koskaan muuttanut mieltään yhtään mistään, tai jos onkin, sitä ei lasketa, koska jytky takinkääntö jytky jytky jytky lippalakki.

21 vastausta aiheeseen “Soini moittii astronomeja, fyysikoita sekä ihan kaikkia takinkäännöstä”

Soinihan on ihan hyvää viihdettä. Samaa voi sanoa siitä paidattomasta sankarista. Valitettavasti vain ovat väärällä alalla.

Soini-ukkeli räntäsateeseen kuorimaan pöllejä. Niin mekin on tehty. Ei ehtisi takkia kääntämään.

Soinin on tuomittava kannibalismi, mutta lausumatta ääneen ”ihmissyöjäneekeri”. Paitsi jos se on syönyt hampurilaisen tuplahomojuustolla.

Tosiasia on, että näitä on nähty ja siksi ne ei naurata ja ovat vitsiksikin älyttömän kalliita!

Turkulaisen sahurikollegan mukaan islannin tuhka on heikentänyt pierun laatua Lounais-Suomessa. Paikallinen pieru on jo muuttunut huonoksi.
Pierun laatu Turun torilla muistuttaa pahaa kevään pölypäivää. Ilma on niin sakeaa että on vaikea erottaa metsätöihin pestattavia muista ukkeleista.

Augustin pitäisi keskittyä olennaiseen, eli opintotuen indeksikorotukseen. Tosin ikiopiskelijalta tuet loppuvat, niin sitten voikin kääntyä Sinn-fein-mäen puoleen pyytämään 100e korotusta perusturvaan. Töihin ei kannata mennä, joutuu veroja maksavalle puolelle, se on paha paikka Augustille.

Mä ainakin olisin mieluummin kokoomuksen kanssa hallituksessa kuin persujen kanssa oppositiossa. Hellurei nähdään kyselytunneilla!

Kuulkaa nyt, ettekö ymmärrä, ettei niin voi elää. Niin ei voi elää. Elää ei voi niin. Voi niin ei elää.

Nyt ei naurata, monestakaan syystä. Ei taida paljon naurattaa Augustiakaan. Agenda pilkottaa kovin selvästi. Poliittisessa satiirissa rohkeutta on ivata vallanpitäjiä; heidän suojelemisensa kritiikiltä on joidenkin muiden puuhaa.

Persut ovat rumia, tyhmiä, rakkulaisia ja lisäksi vielä haisevat happamalta sipulimaidolta, johon on kuollut parvi silakoita erittäin kauan aikaa sitten. Tuon tämän kaiken esiin toki vain kriittisessä mielessä, herättääkseni avointa keskustelua tästä isänmaatamme riivaavasta persuongelmasta.

Nyt on sananvapaus uhattuna. Kansalaisjournalismiin ei päästetä ylävalikon linkistä. Äkkiä barrikadeille.

Minä puolestani vaadin, että oikeutesi kritisoida persuja tuolla tavalla rakentavasti tulisi evätä. Lisäksi vaadin sinua rangaistavan noista laittomista sanoistasi. Suomi tarvitsee persukritiikin vastaista johtajuutta. Demokratian vuoksi.

Mikä sana alkaa N:llä ja loppuu I:llä, ja jollaiseksi et koskaan haluaisi maahanmuuttajaa kutsua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aamulehden salainen kokousaikataulu levisi nettiin!

(TÄMÄ TÄSSÄ) Paljastussivusto Wikileaks on saanut käsiinsä Suomen suurimpiin sanomalehtiin kuuluvan Aamulehden sisäisen muistion, joka paljastaa mediatalon hämmentävät kokouskäytännöt. Muistion...

Close