Kategoriat
Kotimaa

Nokia muistuttaa olemassaolostaan vähentämällä 7000 työntekijää

(ESPOO) Massiiviseen vaaliuutisointiin kyllästynyt Nokia näpäytti tänään suomalaisia ilmoittamalla 4000 työpaikan vähentämisestä. Näistä 1400 lähtee Suomesta, lisäksi 3000 työntekijää ulkoistetaan. Yhtiön tiedotteen mukaan Nokia haluaa muistuttaa ”elämän realiteeteista ja siitä, että lainsäädäntö- ja toimeenpanovallan siirroista huolimatta myös meillä [Nokia] on edelleen haluja ja tarpeita.”
Nokian hallituksen puheenjohtaja ja Suomen paras mies Jorma Ollila toteaa, ettei henkilöstön irtisanominen ole koskaan helppoa. Pääoma ei kuitenkaan koskaan nuku.
”Pääoman irtisanominen ei koskaan ole helppoa, mutta henkilöstö ei koskaan nuku”, hän tiivistää samalla, kun yrittää kaupitella toimittajille vähän helevetin hyvin toimivia windows-puhelimia. Lehden saamien tietojen mukaan myös suomalainen media oli enemmän kuin tyytyväinen siihen, että uutisagendalle saatiin vielä uutta potkua.

Yksi vastaus aiheeseen “Nokia muistuttaa olemassaolostaan vähentämällä 7000 työntekijää”

Yrityssalaisuuksien turvalaki, ns. Nokia-laki, on paljastanut että 1000 työntekijää oli nähnyt unta iPhonesta ja loput 400 kuullut puhuttavan Androidista. Heidät erotetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sketsihahmo Hakkarainen vetää kovempaa keikkaliksaa kuin Munamies!

(KANSANVALTA) Kulttimaineeseen nousseen sketsihahmon "kansanedustaja Hakkaraisen" keikkapalkkiot ovat kohonneet hurjiin lukemiin, paljastaa Lehden selvitys. Asioista jonkin verran luulevien lähteiden mukaan...

Close