Kategoriat
Kulttuuri Seksivau

Sketsihahmo Hakkarainen vetää kovempaa keikkaliksaa kuin Munamies!

(KANSANVALTA) Kulttimaineeseen nousseen sketsihahmon ”kansanedustaja Hakkaraisen” keikkapalkkiot ovat kohonneet hurjiin lukemiin, paljastaa Lehden selvitys. Asioista jonkin verran luulevien lähteiden mukaan ”Hakkarainen” nettoaa kuukauden nauratuskiertueelta peräti 6335 euroa. Hintaan sisältyy muutamia yleisölle avoimia keikkoja viikossa sekä jonkin verran yksityistilaisuuksia. Tähden kalenteri on buukattu jopa useaksi vuodeksi etukäteen.
Hurja liksa tarkoittaa sitä, että ”Hakkarainen” on juhlanjärjestäjille jo kalliimpi kuin vaikkapa Munamies tai se joku toinen vitun vajaa joka kertoo pillujuttuja. Keikkamanagerit kuitenkin uskovat, ettei ”Hakkarainen” ole ylihinnoitellut itseään.
”Kyllä kansa tietää”, muistuttaa viihdemaailman moniosaaja Juhani Pieruvitsi. Managerit huomauttavat, että palkkio on täysin linjassa sellaisten klassisten sketsihahmojen kuten ”Pentti Oinosen” ja ”Ilkka Kanervan” kanssa.
”Hakkarainen” nousi koko kansan tietoisuuteen supersuositusta farssista ”Eduskuntavaalit 2011”.

11 vastausta aiheeseen “Sketsihahmo Hakkarainen vetää kovempaa keikkaliksaa kuin Munamies!”

Onneksi oli Putous ja eduskuntavaalit. Munapäisten koomikkojen keskiansiot jytkähti kerralla kohdilleen.

”Meillä Munapäiset Koomikot ry:ssä keskiliksat meni 17.4. kerralla kondikseen. Me onkin tiukennettu jäsenyyskriteerejä, ettei luku- ja laskutaitoiset ala anoa jäsenyyttä. Nänniä imenyt lääkäri sai ihan selkeät pakit”, kertoo yhdistyksen tiedottaja Aki-Turo Auts-Stöks-Stöks.

Kyllä tämä persuhomma pitää saada kuriin tai kohta joku Hakkarainen huutaa minareetista aamuviideltä.

Hakkarainen on saanut keikkapalkkioita myös EU:lta kiitoksena EU-vastaisen huumorin kehityspanoksestaan haja-asutusalueilla.

Mikä tässä on niin hauskaa? Oliko vaalitulos sitten väärä? Pitäisikö äänestää uudelleen, ettei tulisi samanlainen ”farssi”? Eikö se olisi fasismia? Hakkarainen sanoi asiat suoraan (toki muutaman viinapaukun jälkeen) niin kuin moni suomalainen ajattelee. Eikö hän siis ole oikeutettu olemaan valtuutettu? Onko monikulttuurisuuden kannalla oleva ihminen tosiaankin niin sivistynyt? Onko monikulttuurisuutta vastustava automaattisesti ”sivistymätön juntti”? Onko monikulttuurisuus luonnon suosima edellytys seuraavalle tulevaisuuden kehitysaskeleelle? Kertooka te sivistyneistö minulle ja meille ”vitun juteille” lisää.

Olipas ihme, että palomuuri alkoi heti huutamaan, kun satuin linkistä tänne 😀 Tiedoksi tämänkin omistajille, että minun ip on vaihtunut heti tämän kirjoittamisen jälkeen ja muuri esti, joten voitte tunkaista vaikka kullejanne toistenne perseeseen, kun muu ei onnistu :D:D:D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset vaativat parempaa sananvapautta

(PERUSTUSLAKI) Eduskunnan kolmanneksi suurimmaksi ryhmäksi kohonneet perussuomalaiset aikovat esittää sananvapautta koskevaan lainsäädäntöön eräitä parannuksia. Kyseessä on lähinnä laadullisia muokkauksia, jotka...

Close