Kategoriat
Tiede

Persujen kannattaminen ja persujen kritisointi rikoslakiin

(AGORA) Suomen lainsäädäntöön vaaditaan kirjausta, joka tekisi laittomaksi sekä Perussuomalaisten kannattamisen että puolueen tai sen jäsenien kritisoimisen. Vaatimuksia perustellaan kansanvallalla.
Lakialoite lähti liikkeelle sosiaalisesta mediasta, joten sillä on merkittävä painoarvo. Perussuomalaisten äänestämisestä tai jäsenyydestä tuomittaisiin sen mukaan sakkoja tai omalle yritykselle maksettujen EU-tukien takaisinperintä. Perussuomalaisten toimien kritisoimisesta voisi puolestaan joutua hakatuksi.
Lakiehdotusta on organisoinut laajasti internet-aktiivi Joku Tyyppi. Hän näkee pikaisen lakimuutoksen tarpeellisena.
”Onhan se tuomittavaa esimerkiksi valita väärää mieltä olevia tyyppejä eduskuntaan. Ei sellainen kuulu demokratiaan. Tai jotain.”
Tyyppi muistuttaa, että lain jälkimmäinen osa poistaisi monia epäkohtia nykykäytännöistä. Esimerkiksi keskustelu eri näkemyksiä edustavien ryhmien välillä saataisiin minimoitua.
”Onhan se tuomittavaa esimerkiksi olla eri mieltä sellaisten tyyppien kanssa, jotka ovat eduskunnassa.  Ei sellainen kuulu demokratiaan. Tai jotain.”
Erityisen huolestuttavana Tyyppi pitää sitä, että joidenkin perussuomalaisten kansanedustajien näkemyksiä on viime päivinä tuotu julki ja heiltä on kysytty mielipiteitä. Hän varoittaa, että tällä tavalla saatetaan vahingoittaa kuvaa perussuomalaisista täysin yhdenmukaisena ryhmänä, joka täytyy joko tuomita täysin tai hyväksyä ehdoitta. Yksittäisten ehdokkaiden reikäpäisimpiäkään lausuntoja ei pitäisi käsitellä julkisuudessa.
”Onhan se tuomittavaa esimerkiksi kutsua etniseen taustaan perustuvaa ennakkoluuloisuutta ja syrjintää rasismiksi. Ei sellainen kuulu demokratiaan. Tai hetkinen.”

11 vastausta aiheeseen “Persujen kannattaminen ja persujen kritisointi rikoslakiin”

Persut ehdottavat myös kouluihin pakollista b-luokanmakkaransyöntipäivää. Makkaraa olisi syötävä napa aivan täyteen todisteeksi siitä että todellakin tykkää siitä. Ne jotka eivät syö joutuvat HK:n ja Atrian uudelleensyömisleireille joissa syödään aivan pelkästään makkaraa niin kauan kunnes siitä tykkää, tai itkee ja tykkää! Kolesteroliarvo on elintason mittari!

Persujen kopiointikin on kiellettävä. Persu on johtotähti kaikilla teillä. Piraattipersu? Pensa tai tiisseli. Sähköpersu.Taksipersu.Fourwheeldrive persu.

Persut on säälittäviä ämmiä.
Koko ajan ollaan itse soittamassa suuta ja uhoamassa. Sitten kun joku antaa hieman takaisin, alkaa kauhea itku ja pillitys ja mennään mamman helmoihin parkumaan.
Mamman helmat tarkoittaa tässä tapauksessa Homma-foorumeita ynnä muita internetin keskustelupalstoja.

Muistakaa, että ”kansa on puhunut, pulinat pois” -lainaus kestää KOKO hallituskauden. Ns. Oppositio on hävinneitä itkupotkuraivari-ihmisiä.

Persu kehrää tasaisesti jos saa kokkelipiimää, talkkunaa, kalakukkoa tai rössipottua ja päälle pontikkaa, sahtia tai kotikaljaa.

On se kiva ettei Lehti jytkytä, jyystä vaan. Persutkin on ihan natsisikoja tai jos ei sikoja niin natseja tai jos ei natseja niin sikoja vähintään. Raiskaus, Hitler, Raiskaus, Hitler.

”Muistakaa, että “kansa on puhunut, pulinat pois” -lainaus kestää KOKO hallituskauden. Ns. Oppositio on hävinneitä itkupotkuraivari-ihmisiä.” Unohtuiko se ,että kyllä kansa puhuu myös vaalien välillä. Demokratia ei rajoitu pelkkiin vaaleihin. Ei mikään vaalitulos tarkoita että kenenkään pitäisi olla suu tupussa siihen saakka kun seuraavat vaalit on. Tuollainen ehdotus lain suhteen olisi naurettavaa, sananvapauden törkeää rajoittamista. Nyt ei olla missään kommunistisessa Kiinassa jossa toisinajattelusta vangitaan…
Vai onko tämä juttu pelkkä vitsi tai satiiria?

Persuja pahempi asia on enää persu-zombi.
Leffoissakin natseja pahempi on enää natsi-zombi.
Kuvitelkaa nyt vaikka persu-zombien yö: ”Ööö… ööö.. missä öö öö… EU… ööööh.. siellä… ööh… ööö.. ööö-ö! Ööh… … iso …ööö …ööö.. öö… jytky-ööh.”
Vaikka ei tuo muutos visuaalisesti nyt niin kovin iso olisi. Ja sloganit muuttuisivat vain hitaammiksi, niin kuin Lipposella.
Tarkemmin kun asiaa ajattelen, niin useimmat persut ovat jotenkin epäilyttävän hitaita liikeissään, ulosanti on tökkivää, ja jutut toistavat itseään.
Tietääkö joku jotain mitä minä en?
Koska tulee 28 days later?

TAAS TÄÄLLÄ VAAN SIANVÄRISTÄ HETEROMIÄSTÄ SYRJITÄÄN!!!112 MÄ EN ENÄÄ LEIKI TEIJÄN KAA!11Q

Niin mutku ihan tyhmää kaikki. Hei tajuuttekste mitään? Lehti ei oo enää hauska vaikken edes tiedä milloinse olis ollu. Sitäpaaitsi kaikki persut on rasistei, vihreet lespohuorii, kokoomuslaiset sairaita, vasurit kommareit, krisut jotain jehovii, keskustalaiset iha tyhmii ja demarit niinku tosi ällöttävii.
Vain minä olen viisas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia muistuttaa olemassaolostaan vähentämällä 7000 työntekijää

(ESPOO) Massiiviseen vaaliuutisointiin kyllästynyt Nokia näpäytti tänään suomalaisia ilmoittamalla 4000 työpaikan vähentämisestä. Näistä 1400 lähtee Suomesta, lisäksi 3000 työntekijää ulkoistetaan. Yhtiön...

Close