Kategoriat
Seksivau

William repi tukasta ja söi koiranruuat!

Kaikki Kätsyn kohuhäistä!
(WESTMINSTER ABBEY) Catherine Middletonin William-sulhanen riehui ympäripäissään kohuhäiden jatkoilla, eikä hääyökään sujunut ongelmitta. 7 päivää -lehti kertoo häiden päättyneen vieraiden järkytykseen. Tilanne karkasi pahasti käsistä puolen yön tienoilla, kun William kävi käsiksi vaimoonsa tanssilattialla.
”Mä en halua nähdä sitä ämmää enää koskaan”, raivosi William Seiskan mukaan myöhemmin hääsviitissä.
Juhlien jälkeen William oli hyökännyt uudestaan vaimonsa kimppuun. Katen kertoman mukaan tämä oli repinyt häntä hääsviitissä hiuksista ja riepotellut pitkin lattiaa.
Yksin häämatkalle?
Iltalehti törmäsi sattumalta kohubrunettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla varhain aamulla. Aikainen ajankohta näkyi Middletonin kasvoilla, eikä hän vielä edes tiennyt, minne on lähdössä. Kyseessä on 7 päivää -lehden järjestämä häämatka, josta Middleton ei saa kertoa muille medioille. Aviomies William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsoria ei lentokentällä näkynyt.
”Toivottavasti ne ei järjestä Williamia tänne, mä en todellakaan halua nähdä sitä”, Middleton sanoi kuohuviinihuikan saattelemana. Avioerokohusta hän oli erittäin lyhytsanainen.
”Päätökseni pitää”, Middleton puhahti.

6 vastausta aiheeseen “William repi tukasta ja söi koiranruuat!”

Kirjoitusvirhe bongattu! Toiseksi viimeisessä kappaleessa on kirjoitettu ”kuohuviinihuikka”, vaikka on tarkoitettu ”kohuviinihuikkaa!.

Vappuaattoaamuun kello 6 mennessä Helsingin käräjäoikeuteen oli saapunut 5 avioerohakemusta ja 4 avioerohakemuksen peruutusta sekä lähestymiskieltohakemukset molemmilta osapuolilta. Poliisi korjasi aamupäivällä 5,2 promillea puhaltaneen naisen talteen hänen roikuttuaan pitsipuvussaan Ryanairin Bahaman-koneen potkurissa kiinni huudellen jyrkän tasavaltalaisia iskulauseita.

Niin huomasiko morsian vasta hääyönä että sulhasella oli tekarit, lompakossa kuva edellisen liiton tenavasta, pankkitili miinuksella, syö julkisuudelta suojassa vain spämmiä ja sammuikin kesken nuolemisen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Persujen kannattaminen ja persujen kritisointi rikoslakiin

(AGORA) Suomen lainsäädäntöön vaaditaan kirjausta, joka tekisi laittomaksi sekä Perussuomalaisten kannattamisen että puolueen tai sen jäsenien kritisoimisen. Vaatimuksia perustellaan kansanvallalla....

Close