Kategoriat
Urheilu

Symbicort pitää ykköstilaa MM-hiihtojen mitalitaulukossa

(TSHUBAIS) Hiihdon MM-kisat Oslossa ovat käynnistyneet odotetulla tavalla. Toiselle kisaviikolle lähdettäessä mitalitaulukon kärkipaikkaa pitää hallussaan ennakkosuosikki Symbicort, kisayleisön suureksi riemuksi.
”Seiern är vååååååååår”, kommentoi ei juurikaan ärsyttävä tai hiukkaakaan moraalisesti itseään muita parempana pitävä villapaitainen katsoja Haakon Börre Elden-Elden-Fidjestöl. Hän riemuitsee erityisesti siitä, että kotiyleisön suursuosikit voittavat rehellisellä ja puhtaalla pelillä, toisin kuin kaikkien muiden maiden kaikki muut urheilijat.
Elden-Elden-Fidjestölin ystävä Gunnar Gunnar Pässi-Vierasmaalainen kuitenkin huomauttaa, että Symbicortin paikka maailman kärjessä voi olla jo piankin uhattuna, kun kas ihmettä kummaa samasta maasta on nousemassa noin nelisensataa uutta lupaavaa junioria maailman huipulle kaikilla matkoilla.

”Suurin toivomme on vasta 16-vuotias Harald Harald Harald Harald Petter-Harald-Hojtarolja, josta odotetaan jopa Björn Dählien veroista tekijää. Hänen uraansa tosin varjostaa se lääketieteellinen seikka, että hän on pikkulapsesta saakka ollut ihan valtavan vitun läski sika. Maajoukkue on kuitenkin saanut kansainväliseltä hiihtoliitolta FIS:ltä poikkeusluvan, että hän saa käyttää kisoissa moottorikelkkaa”,
Pässi-Vierasmaalainen kertoo.
Lehti harkitsi kysyvänsä kommenttia FIS:n dopingvalvonnan johtajalta Inggard Lereimiltä, jonka kansalaisuudella ei missään nimessä ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa, mutta sitten ajateltiin että eihän siitä tule kuin surulliseksi.

4 vastausta aiheeseen “Symbicort pitää ykköstilaa MM-hiihtojen mitalitaulukossa”

nii jokanen tämmönen viherkommarien artikeli sataa persujen laariin !Q1″21

julkaiseekohan maailman paras ja aina oikeasssa oleva lehti vg.no tästä käännöksen?

”Lääkkeillä porskuttaa / jokainen hiihtomaa / mutta millään muilla mailla / kuin yhdellä se ei oo riskiä vailla”, lauloi ladunvarresta tavoitettu pikkulintu seuratessaan Norjan seitsemättä kuutoisvoittoa kisoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sibelius ja Gallen-Kallela ilahtuivat perussuomalaisten kulttuurilinjasta

(WEIMAR) Kuuluisat suomalaistaiteilijat Jean Sibelius ja Akseli Gallen-Kallela antavat voimakkaan tukensa [search term="perussuomalaiset"]perussuomalaisen[/search] puolueen kulttuuripoliittisille tavoitteille. He korostavat, että oli...

Close