Kategoriat
Talous

Lehden väitetään ostavan Ylen 150 miljardilla

(HELSINKI) Suomen johtavan pakastemarja- ja huumorikonserni Samizdat Oyn kerrotaan tehneen Ab Suomen Yleisradio Oystä 150 miljardin euron ostotarjouksen. Uutinen on levinnyt jo laajalle kansainvälisessä mediassa. Ainakin The Onion, Christwire ja Colbert Report ovat uutisoineet aiheesta. Eräiden tietojen mukaan Hannu Kailajärven kerrotaan konsultoineen ostotarjouksen teossa.
Sekä Samizdatin että Ylen johdot kiistävät väitteet ostotarjouksesta, mutta eivät ole vielä varma, kehtaako asiasta hirveästi julkisesti puhua, koska onhan se pikkaisen noloa ja noin.
”Varsinaista virhettähän tässä ei ole tapahtunut, mutta oikaissette ja poistatte”, Samizdat-konsernin customer relations manager maitovalas Keiko kommentoi varmuuden vuoksi.
Lisäksi Lehti aikoo muuttaa tämän jutun otsikkoa viimeistään huomiseen mennessä.

6 vastausta aiheeseen “Lehden väitetään ostavan Ylen 150 miljardilla”

Me kepulaiset ei sitä lautakasaa huolittaisi vaikka hopeatarjottimella tarjottaisiin!

Juuri saamiemme tietojen mukaan Helsingin syyttäjänvirasto on ostettu maanantaina 10 miljardilla eurolla. Pikaisesti syntyneen kaupan takana on kolme nimettöminä pysyttelevää tahoa. ”He eivät ole hyötyneet siitä ei sitten niin millään tavalla”, kertoo yleinen syyttäjä Kay Päälle-Cuin. ”En valitettavasti voi kommentoida enempää, sillä minun on pestävä oikeuslaitoksen vaatteet näillä 150:llä koneella ennen kuin lennämme Karibialle.”

Wikileaks: Kokoomus pyytänyt vaalirahoitusta Yhdysvalloilta
(Heltsink) Wikileaks-sivuston julkaiseman tiedon mukaan valtionvireysministeri Jyrki Katainen on käynyt neuvotteluja 11.02.2011 Yhdysvaltain suurlähettilään Nate O’Learin kanssa pyytääkseen Yhdysvalloilta rahallista tukea, jotta Suomeen saataisiin kokovartalopresidentti seuraavissa presidentin vaaleissa. ”Olemme vähentäneet presidentin valtaoikeuksia. Jos emme saa Suomeen kokovartalopresidenttiä, niin muiden maiden päämiehet haluavat jutella vain pääministerimme kanssa, emmekä voi enää kotimaassammekaan syödä kahden lautasen mallilla.”, sanotaan Kataisen vaikeroineen suurlähettiläälle ja vierittäneen hyvinvointivaltion kokoisia kyyneleitä sumuisista silmistään. ”On vaarana, että Timoteus Soini varastaa molemmat lautaset, jos gallup-kehitys on persuilla yhtä huimaa kuin tähän asti.”, kerrotaan Kataisen nyyhkäisseen katkeralla äänellä. Katainen lupasi Suomen liittyvän Natoon presidentinvaalien jälkeen, mikäli rahoitus heidän ehdokkaan vaalibudjettiin Yhdysvalloilta saadaan. Katainen lopetti yksinpuhelunsa suurlähettilään kanssa puuskahdukseen: ”Suomen ainoa kokovartalopresidenttiehdokas on Sauli Niinistö ja meidän tulee saada hänet presidentiksi. Ilman häntä emme voi tehdä täysin yksipuolueisia päätöksiä Suomen ulkopolitiikan suhteen!”
Toimittaja Paavo R. Lippaska tavoitti Kataisen, kun hän oli astumaisillaan Bostoniin matkalla olevaan N.A.T. Oirlinesin koneeseen. Huomatessaan toimittajan, Katainen vaihtoikin suuntaa ja juoksi kohti Roomaan menevää U.P.O. AVAairlines konetta sylissään lahjapaketit Kreikalle, Irlannille, Italialle, Espanjalle ja Portugalille. Toimittajan huutaessa Kataisen perään kysymyksen Yhdysvaltain suurlähettilään tapaamisesta, vastasi Katainen: ” So What? Minä puhun vaikka Kiinan keisarin kanssa, jos minua huvittaa”. Toimittaja P.R. Lippaska putosi polvilleen kuullessaan Kataisen ylimielisen kommentin. Timoteus Soini katsoi tapahtumaa odotellessaan omaa lentoaan Brysseliin. Hän punertui kiukusta nähdessään valtionvireysministerin sylissä viisi lahjapakettia kahden sijaan. ”Näin sitä kansaa petetään!”, hän karjui. Samanaikaisesti tippuivat lentoaseman seiniltä kaikki postmodernia tekotaidetta esittävät taulut.
Myöhemmin Ylen Ykkösaamussa haastateltu Katainen oli selannut kalenteriansa ja huomannut, ettei ollut tavannut Yhdysvaltain suurlähettilästä tuona päivänä, vaan oli silloin Arto Merisairaan ja Topi Suharin kanssa kalassa Brysselissä. ”En ole käynyt neuvotteluja suurlähettilään kanssa tuolloin. Olin silloin kavereiden kanssa pilkkimässä eurotonnikalaa. Joka muuta väittää, on ISO valehtelija.”, Katainen pauhasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Symbicort pitää ykköstilaa MM-hiihtojen mitalitaulukossa

(TSHUBAIS) Hiihdon MM-kisat Oslossa ovat käynnistyneet odotetulla tavalla. Toiselle kisaviikolle lähdettäessä mitalitaulukon kärkipaikkaa pitää hallussaan ennakkosuosikki Symbicort, kisayleisön suureksi riemuksi....

Close