Kategoriat
Politiikka

Sibelius ja Gallen-Kallela ilahtuivat perussuomalaisten kulttuurilinjasta

(WEIMAR) Kuuluisat suomalaistaiteilijat Jean Sibelius ja Akseli Gallen-Kallela antavat voimakkaan tukensa [search term=”perussuomalaiset”]perussuomalaisen[/search] puolueen kulttuuripoliittisille tavoitteille. He korostavat, että oli jo korkea aikakin heidän saada ansaitsemaansa arvostusta sekä lisää rahaa viinaan.
”On ollut ihan kamalaa katsella viimeiset vuodet, miten rappiotaiteelle syydetään tukia, mutta minulla ja Jannella ei ole ollut kunnolla rahaa edes parin viikon ryyppyputkeen Kämpissä”, Gallen-Kallela moittii nykymenoa.
Sibelius huomauttaa, miten hänen teostensa koti- ja ulkomaisesta esittämisestä kertyvät miljoonaluokan teostokorvaukset riittävät hädin tuskin takaamaan riittävän turvan vanhuuden varalta. ”On kammottavaa katsoa, miten vanhustenhoidon määrärahat valuvat postmodernistien taskuihin. Montako merkittävää taideteosta postmodernistit muka olivat saaneet aikaan 1900-luvun alkuun mennessä?” hän kysyy.
Kaksikon mukaan myös Albert Edelfelt olisi osallistunut tuenilmaukseen, mutta oli sammunut.

7 vastausta aiheeseen “Sibelius ja Gallen-Kallela ilahtuivat perussuomalaisten kulttuurilinjasta”

Mutta missä ovat Wrightin veljekset, nuo kasuavan kansan puhtaat pojat jotka valokuvantarkan realistisesti dokumentoivat Suomen mahtavaa luontoa jotta Kansalla olisi ylpeydenaihetta? Missä ovat taistelevat metsot ja Haminanlahden maisemat?

Jättebra julistus olla perus-SS-suomalaisilla säger jag! De skulle också suojella minun kurkikosteikko därute på Ainolan takapiha. Det skulle vara en riktig kulttuuriteko!

Huolestunut internet-vaikuttaja; olet väärässä. Wrightit eivät edusta suomalaista kulttuuria, koska he kuvaavat koskemattomia suomalaisia metsiä ja vapaata eläimistöä Ihannoivassa Valossa. Persujen huuto-ohjelman mukaan luonnonsuojelualueet pitää saattaa metsätalouden piiriin ja kiireesti! Ei täällä mitään metsäneläimiä vapaana hyysätä, varsinkaan jos vihreätkin sitä vaatii!
ps. Varmasta sisäpiirilähteestä saatu tieto, Wrightit olivat mahdollisesti Animalian jäseniä. Ainakin paidassa luki JOTAIN.

Järkipuhetta persuilta. Äkkiä vaan toimeksi. 30 000 euron piikki auki Kämppiin! Viime vaalien alla laadin ministerilistoja Kampin kabinetissa Loka-Laitisen, Rita Tainolan, Seija Sartin ja Nina af Enehjelmin kanssa.

Akseli Gallen-Kallela olisi hyvä esimerkki nykyisille kaljanlutkuttaja-taiteilijoille. Ko. Kulttuuri-ikino elätti itsensä rehellisellä työllä, mm. piirtämällä mainoksia autoliikkeille. Nykyiset ”taiteilijat” haluavat kaiken ilmaiseksi ja sit paljon punkkua. Töihin vaan kaikki.

Kuten on valppaiden toimittajien toimesta jo tullut todettua, Galen-Kallellaan oli omana aikanaan post-moderni ja kiistelty taiteilija, jolle ei PerseSuomujen periaatteiden mukaan olisi pitänyt antaa valtion rahhaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös Gaddafi kirjeenvaihtoon Kiinan keisarin kanssa

Libyan diktaattori, hattufanaatikko ja kansanmurhaaja Muammar Gaddafi on juuri ilmoittanut suorassa lähetyksessä ryhtyvänsä kirjeenvaihtoon Kiinan keisarin kanssa. Kansalaisten murhaamiseen hetkellisesti...

Close