Kategoriat
Kotimaa

Suomalaiset tietävät, miltä tunisialaisista tuntuu

(SÖNDIS) Me urheiluepäonnen riivaamat suomalaiset jos ketkä tiedämme, miltä tunisialaisista tuntuu. Aivan kuten Tunisiassa, myös Suomessa on viime kuukausina kuollut lähes 80 ihmistä mielenosoituksissa, jotka saivat alkunsa suomalaisen katukauppiaan tehtyä polttoitsemurhan protestina maan kaoottiselle tilanteelle.
”Kyllä nimittäin varmaan tunisialaisen kollektiivista muistia juilii tieto siitä, että Ruotsi aikanaan voitti heidät Euroviisuissa”, maalailee Ilkka Malmberg ansiokkaassa artikkelissaan maidemme yhteneväisyyksistä.
Lehden toimitus selvittää parhaillaan, aikooko Malberg ostaa hehtaarin maata Tunisian maaseudulta.

9 vastausta aiheeseen “Suomalaiset tietävät, miltä tunisialaisista tuntuu”

Tota RSS-feedi näille olis ihan vitun jepa, ei tarvis aina erikseen käydä laittamassa tota urlia palkkiiin/kirjanmerkeistä klikkaamassa.

Mämmi on suomalaisten ainoa ”oma” pääsiäisruoka ja sen paras kauppias on kotoisin Tunisiasta.

Suomalaiset eivät vakuuta minua vittuakaan Tunisialaisiin verrattuna, Joulupukkiakin pitävät hyvänä tyyppinä vaikka karkoitin hänet helvettiin jo ennen roomalaisen ajanlaskunne alkua. Vähän yritystä nyt hei…

iTunisian kauppapaikoilla tavara on tarkkaan valtion syynissä ja monia onkin katkeroittanut moinen ns. suljettu malli. On ymmärrettävä, että ylilyöntejä ilmaantuu. Suomessa aiotaan avata ovea moiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oppiriita repii oikeistoa

(CHICAGO) Suomen valtionohjauksesta vastaava ministeri [search]Jyri Häkämies[/search] (kok.) moittii Chilen kuollutta diktaattoria Augusto Pinochetia liiallisesta valtionuskosta. Häkämies suomi torstaina vuonna...

Close