Kategoriat
Kotimaa

Työelämien pidentämiseen esitetään paradoksaalista ratkaisua

(ET IN ARCADIA EGO) Työelämien pidentämistä selvittävä Rantalan työryhmä aikoo ilmoittaa tuloksensa Akhilleus-paradoksin mukaisesti päästyään ensin puoleenväliin nykyhetken ja helmikuussa olevan deadlinen välillä, jonka jälkeen se jatkaa työskentelyään puoleenväliin silloista hetkeä ja helmikuista deadlinea ja niin edelleen.
”Aiomme esittää samaa mallia myös ratkaisuksi itse ongelmaan eli työelämien pidentämiseen. Kun ajattelee, että nykyhetken ja eläköitymisen välillä on aina puoliväli, ja että sen ja eläkkeellejäämisen välistä löytyy uusi puoliväli ja niin edelleen ja niin edelleen, niin ongelmahan ratkeaa kuin itsestään”, kilpikonnan perässä juokseva Jukka Rantala kommentoi.
Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan on epävarmaa, voidaanko kansantalouden kestävyysvaje ratkaista pössyttelijöitä kiehtovan paradoksin perusteella. Useat pitävät sitä kuitenkin moraalisesti perusteltavampana esityksenä kuin nykyistä ”vanhukset hautaan, nuoria perseeseen” -mallia.

8 vastausta aiheeseen “Työelämien pidentämiseen esitetään paradoksaalista ratkaisua”

Jumalauta jos minun pitää vaihtaa naapurin nulikoiden kyttääminen verhon raosta töissä istumiseen niin joku saa senkin maksaa.

jo taannoiset saksalaiset työelämäntutkijat tulivat siihen johtopäätökseen, että -työ tekee vapaaksi-
johon suomalainen valt.var.min. ( cock.)
– YLITYÖ TEKEE YLIVAAKSI –
savoksi jotenkin: ”ylityötekkeeylivappaaksi”

Tämä on työryhmän scientologikytkösten perua. Dianetiikassahan päästään uudella kurssilla aina puolet lähemmäksi valaistusta. Jos on tarpeeksi pätäkkää niin pääsee mielivaltaisen lähelle ennenkuin rahat kuitenkin loppuu, mutta jotkut hyvälahjaiset oivaltavat jo siinä vaiheessa.

Turhaa touhua! Todennäköisesti joku eläkeputkessa oleva kolmekymppinen horjahtaa tai huitaisee kädellään ja voitte unohtaa koko eläkeiän nostotavoitteen. Itse asiassa voitte unohtaa koko eläkkeen.

Tekstissä näkyy taas toimituksen taitamattomuus. Miksi tuollaisen otsikon alla puhutaan KILPIKONNASTA, vaikkei se edes ole työeläin? Työeläimien pidentämisessä en muutenkaan näe järkeä (esim. suomenhevoset, muulit), sen sijaan työelinten pidentämistä on harrastettu jo pitkään tietyillä viihdealoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset tietävät, miltä tunisialaisista tuntuu

(SÖNDIS) Me urheiluepäonnen riivaamat suomalaiset jos ketkä tiedämme, miltä tunisialaisista tuntuu. Aivan kuten Tunisiassa, myös Suomessa on viime kuukausina kuollut...

Close