Kategoriat
Politiikka

Yle: Kiviniemi sai vaalitukea eiku

(HELSINKI. EIKU TAMPERE) Pääministeri Mari Kiviniemi on saanut monien muiden keskustavaikuttajien tavoin vaalitukea useiden rikostutkintojen kohteena olevalta Nuorisosäätiöltä eikäku ei mitään, kertoo Ylen Ajankohtainen Kakkonen. Asia käy ilmi Ylelle vuodetusta esitutkintamateriaalista tai no, käy ja käy, miten sen nyt ottaa. Kiviniemi sai, tai oikeastaan ei saanut tukea Vahvan Keskustan Tie -yhdistyksen kautta tai oikeastaan unohtakaa koko juttu.
Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen kiirehti vakuuttamaan, ettei Keskusta aio kiinnittää kaikkea mahdollista huomiota tähän yhteen virheeseen ohjatakseen yleisön huomion pois lukuisista käynnissä olevista poliisitutkinnoista, tai saattaa vähän kiinnittää. Tarkoituksena ei ole missään tapauksessa myöskään ratsastaa Kiviniemi -erehdyksellä kaiken ikinä Keskustasta pahasti sanotun kyseenalaistamiseksi, paitsi melko paljon saattaa ratsastamista esiintyä, korostaa Laaninen.
Lehti seuraa tilanteen kehittymistä, paitsi että saattaa olla niin masentavaa, että joutuu luovuttamaan.

8 vastausta aiheeseen “Yle: Kiviniemi sai vaalitukea eiku”

Niin löytyikö niitä Vanhasen tuppeensahattuja lautoja mistään?

Sai pyytämättä Karjalan takaisin… daa dirlan dirlan daa… eiku… Keskon osavuosikatsauksen perusteella… viimeisimmän vuosineljänneksen luvut…

No mutta! Onkos Lehtikin nyt ajautunut estaplishmenttiin? Sen huomaa siitä, että ”kyllä me meediassa voimme itseämme ironisoida, mutta jos joku ulkopuolinen epäjournalisti rupee, ni sitte emme kyllä ala, tai siis alamme, koska toimittajat on aina sentään oikeassa ja poliitikot ne vaan syyttää metiapeliä”. Katsokaa peiliin, siellä on Apunen.

Kylä se on perjantai kun tulee parhaammat lohkasut yllättäen ja pyytämättä, olisko osuutta mahdollisesti mahdollisella tulevalla saunomisrituaalilla jotain tekemistä tämän kanssa, joo eikä se ooo naamanvika jos peili on vino.

Keskon johdon ajatusmaailma kulkee naisen vartalossa vuosikymmenestä toiseen. Välillä naiset ovat vammaisia, välillä runko toimii hyvin. Kesko ei tarvitse erillistä viesetintäpäällikköä tai muuta brandin luontia. Isolla kalulla puhuminen riittää.

Huomaa että lehtilehtimiehissä ei ole munaa, kun pitää keskittyä keskustaan. Ette sitten uskalla enää vittuilla persuille. Oletteko saaneet uhkailusoiton Krasnojarskin mafialta vai puukollako ne munat on leikattu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Työelämien pidentämiseen esitetään paradoksaalista ratkaisua

(ET IN ARCADIA EGO) Työelämien pidentämistä selvittävä Rantalan työryhmä aikoo ilmoittaa tuloksensa Akhilleus-paradoksin mukaisesti päästyään ensin puoleenväliin nykyhetken ja helmikuussa...

Close