Kategoriat
Sähkeet

///SÄHKE, KORJAUS PÄIN VITTUA KOKO PASKA///

(PASILA) Yleisradio on oikaissut oikaisuaan uutisestaan, jonka mukaan ministerit [search]Mari Kiviniemi[/search] (kesk.), [search]Paavo Väyrynen[/search] (kesk.) ja Juha Rehula (kesk.) olisivat saaneet vaalitukea Nuorisosäätiöltä. Oikaisussa kerrottiin, etteivät Rehula ja Kiviniemi ole saaneet Nuorisosäätiön vaalitukea.
Ministeri Paavo Väyrysen tuesta kerrottiin olevan ohutta näyttöä. Oikaisua kuitenkin oikaistiin toteamalla, että toisin kuin väitettiin, eivät ole huolellisesti tutkineet, vaan kännissä sekä väitetystä poiketen ei esitutkintamateriaali vaan kansiollinen Keskustanuorten ohjelmatoimikunnan kokouspöytäkirjoja vuosilta 1970-1971.

6 vastausta aiheeseen “///SÄHKE, KORJAUS PÄIN VITTUA KOKO PASKA///”

Tosi tyhmä sammakko kokovartaloministeristä on syntynyt jossakin muualla kuin suomenkielisessä päässä, esim. EVA:n ruotsinkielisten tohtoreiden suussa, kuten myös A.Stubb’n ylpeily Suomesta ratkaisukeskeisenä maana (lopullinen ratkaisu??).

Ei ole näyttöä siitä että vaalituet aiheuttaisi mitään narkolepsiaa, olen erittäin hämmentynyt sekä nälkäinen.

Kyllähän tässä saavat ne syyttää vaan itseään, jotka silloin menivät sen vaalituen ottamaan. Itse ajattelin, että asiaa on tutkittu niin vähän, että on parempi jättää se ottamatta. Omalla ja lastensa vaalimenestyksellä ei kannata pelleillä!

Hei mitä vitun sähkeitä täällä vaan pukkaa Lehti on vajonnu melkeen Hesarin tasolle nyt vähän skarppia peliin niinku!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle: Kiviniemi sai vaalitukea eiku

(HELSINKI. EIKU TAMPERE) Pääministeri Mari Kiviniemi on saanut monien muiden keskustavaikuttajien tavoin vaalitukea useiden rikostutkintojen kohteena olevalta Nuorisosäätiöltä eikäku ei...

Close