Kategoriat
Kotimaa

Paavo Lipponen aloitti uran cover-muusikkona

(JONE’S) Ex-pääministeri [search]Paavo Lipponen[/search] on aloittanut uuden uran muusikkona. Lipponen esitteli uudistuneen repertuaarinsa tänään MTV3:n uutisille. Ensisinglenä kuullaan unohtumaton tulkinta Metallican tunnetuksi tekemästä So What -kappaleesta.
”Tosin kuten jokainen connoisseur tietää, kyseessä on alkujaan englantilaisen Anti Nowhere Leaguen kappale”, hyväntuulinen Lipponen kommentoi.
Alan asiantuntijoiden arvioiden mukaan seuraavaksi Lipponen todennäköisesti levyttää cover-version joko Shitter Limitedin Vittu mä tapan sut Iiro Viinanen -hitistä tai sitten Lakupaavin ikiklassikosta Matti Vanhanen on homo joka ei kestä viinaa.

6 vastausta aiheeseen “Paavo Lipponen aloitti uran cover-muusikkona”

On saapunut Paavo Lipposelle osoitettu telegrammi:
HV Mooses,
Menestystä urallesi, mutta miten Sinä hoidit sen vanhan akan, sen Jäätteenmäen? Minäkin olen uhkaillut kaikkia nahkurin orsilla ja haukkunut märkäkorvat lärväkkeiksi, mutta jotakin kovempaa pitäisi keksiä, olen näet pulassa.
Panisinko minäkin oppipojan höyhentämään patsaan ja nimittäisin sitten keskusradion johtajaksi?
Tuus, Hosni.

Muusikkopiireissä liikkuu huhuja että Lipponen olisi toiminut Shitter Limitedin haamukirjoittajana jo 80-luvun puolivälin tienoilla. Musiikki ei siis ole Paavolle uusi aluevaltaus.

Suomen Urahtelijat ry:n mukaan Lipposen ulostulo merkitsee, että vaiettu kansanosa saa viimein kasvot ja melkein äänen tapaisenkin. ”Örhhh, urhhh, noh, ermh, ohhoh”, kommentoi Urahtelijoiden puheenjohtaja Urho Ulosanti kasvot sanoinkuvaamattomassa asennossa.

Täällä Jylisee Mooses Paavo: Taustatanssijana keikoilla ja videolla esiintyy Tuksu, ”joo mä se oon” kujertaa kaunotar. Katso kuvat Tuksusta, miltä hän näyttää
kymmenenvuoden päästä. google.fi/persearska

Maailmanlopun tullessa kymmenenvuotta ei ole kymmenen vuotta. 21.12.2012.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
///SÄHKE, KORJAUS PÄIN VITTUA KOKO PASKA///

(PASILA) Yleisradio on oikaissut oikaisuaan uutisestaan, jonka mukaan ministerit [search]Mari Kiviniemi[/search] (kesk.), [search]Paavo Väyrynen[/search] (kesk.) ja Juha Rehula (kesk.) olisivat...

Close