Kategoriat
Kotimaa

Suomi siirtyy pyramidipuolustukseen

(COLUMBIDAE) Suomen puolustusvoimat on ilmoittanut ottavansa käyttöön niin sanotun pyramidipuolustusmallin, jonka kerrotaan takaavan tulevaisuudessa sekä maamme turvallisuuden että rahallisen hyvinvoinnin.
Mallin toimintaperiaate on yksinkertainen. Ensin potentiaaliselta hyökkääjältä tiedustellaan, makaako hänen tilillään kenties tuottamatonta rahaa. Sitten kerrotaan erinomaisesta sijoitusmahdollisuudesta, jonka avulla voi helposti jopa kaksin- tai kolminkertaistaa varansa, mutta on toimittava pian.
”Seuraava vaihe ei ole meille ihan vielä selvinnyt, mutta konsultti on luvannut palata asiaan heti kun pääsee takaisin Pattayalta. Olemme kylläkin nähneet ohjelmiston, jolla puolustuksen etenemistä seurataan, ja se näytti erittäin hienolta”, puolustusvoimista kerrotaan.

4 vastausta aiheeseen “Suomi siirtyy pyramidipuolustukseen”

Propagandana kuullostaa paremmalta kuin merirosvojen jahtaaminen, mutta miten se hidas ja kömpelö miinalaiva Pohjanmaa pystyy kilpailemaan rosvojen kanssa saalislaivoista ja niiden lunnasrahoista, jos ei saa niitä kiinnikään?

Myös nigerialaispuolustus voisi olla varsin tehokas.
”Hello dear mr Enemy,
I am sovereign country of Finland and I have been informed you are in interest of our national security. I am more than willing to assist you in your quest. Everything you should be interest of is stored in secure place in another Sovereign country. I am pleased to inform you that you can have access to those assets, but unfortunetely there is a small handling fee to be paid. If you can send me your armed forces unarmed and I will be in contact with you very shortly.
BR, Mr ms. Soveregn Country of Finlande”

Pyramidisysteemillä saadaan koottua helposti halutunkokoinen armeija. Ylipäällikkö värvää 3 henkilöä, joista kukin 3 jne, ja sopivassa vaiheessa ketju katkaistaan. Jos osaisin matematiikkaa niin laskisin kuinka monen portaan jälkeen Suomesta saadaan näin vaivattomasti esimerkiksi 20.000.000 sotilaan armeja.
Kulujen peittämiseksi jokaiselta värvätyltä peritään 1000 € maksu, mutta kun luvataan että pääsee Somaliaan ampumaan neekereitä laivatykillä niin johan maksajia löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavo Lipponen aloitti uran cover-muusikkona

(JONE'S) Ex-pääministeri [search]Paavo Lipponen[/search] on aloittanut uuden uran muusikkona. Lipponen esitteli uudistuneen repertuaarinsa tänään MTV3:n uutisille. Ensisinglenä kuullaan unohtumaton tulkinta...

Close