Kategoriat
Kotimaa

Suomalaisuuden liitto järkyttyi kakkalipuista

(TAMPERE) Suomalaisuuden liitto järjestää hätäkokouksen, jossa käsitellään Tampereelta löytyneitä koirankakkoihin istutettuja Suomen lippuja.
”Siis aivan käsittämätöntä toimintaa. Kakkalipuista otetuista valokuvista näkyy selvästi, etteivät lipun korkeus ja leveys ole lähellekään 11 ja 18 mittayksikköä, puhumattakaan siitä, että tangonpuoleisten kenttien tulisi olla 5 mittayksikköä pitkät”, liitosta tiedotetaan.
Todennäköisiä syypäitä ovat liiton mukaan kaksikielisyyden puolustajat, koska. Ainoana ratkaisuna lippukatastrofiin liitto pitää lippujen kunniallista hävittämistä. Parhaat vaihtoehdot ovat Tampereen tuhoaminen napalmilla tai mahdollisesti vetypommilla, mikäli napalmia ei jostain kumman syystä ole saatavilla.
”Nuke the site from orbit. It’s the only way to be sure”, alikersantti Hicks vahvistaa suunnitelman.

9 vastausta aiheeseen “Suomalaisuuden liitto järkyttyi kakkalipuista”

Sitä kasvaa mitä syöttää. Ei Joutsenlipputuotteita koirille! Ryssänkoipea tai hurrinsäärtä.

Lippukohu sai uuden käänteen tänään iltapäivällä, kun tamperelainen terrieri Räksy hyökkäsi lippujen pystyttäjän lahkeeseen. ”Tökätä nyt helvetti soikoon tuollainen mittasuhteista piittaamaton tekele kunnialliseen Friskies-jatkojalosteeseen!!!”, Räksy räyhäsi omistajansa näppäillessä oikeusasiamiehen numeroa.

Corporal punishment tuollaisille lipun häpäisijöille. Olis laittaneet Neuvvvostoliiton tai Ruåtsin lipun, onneksi eivät leikelleet Koraanista sivuja ja laittaneet vaikka hammastikuilla tuon saastaisen elukan ulosteisiin.

Hyvän lippumittasuhdeteon jälkeen SL jatkoi tavallista toimintaansa, eli suomen edistämistä hakkaamalla alas kaikki muut kielet paitsi puluenglannin. ”Ya man! Teer känn pii ounli vann!”, kommentoi Sampo ’Rastafari-Kurgan’ Terho.

Kaksikielisyys on Rikkaus! Paitsi siinä osassa Suomea, jota yleisesti Ahvenanmaaksi kutsutaan. Siellä yksikielisyys on vielä rikkaampaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi siirtyy pyramidipuolustukseen

(COLUMBIDAE) Suomen puolustusvoimat on ilmoittanut ottavansa käyttöön niin sanotun pyramidipuolustusmallin, jonka kerrotaan takaavan tulevaisuudessa sekä maamme turvallisuuden että rahallisen hyvinvoinnin....

Close