Kategoriat
Kotimaa

Uhanalainen ilmastoskeptikko on Korkeasaaren uusi vetonaula

(AMAZONAS) Korkeasaaren eläintarha saa uuden nähtävyyden, kun sukupuuton partaalle ajautunut ilmastoskeptikko esitellään yleisölle näillä näkymin ensi kesäkuussa.
”Monet saattavat pitää ilmastoskeptikkoa vaarallisena, mutta todellisuudessa se on täysin harmiton. Jaamme kuitenkin häkin läheisyydessä korvatulppia epäluuloisille sekä niille, jotka pitävät skeptikon tunnusomaista jankutusta erityisen ärsyttävänä”, sanoo eläintarhan johtaja, papukaija Minerva.
Ilmastoskeptikko tuodaan Suomeen Kiinasta. Lehden saamien tietojen mukaan ilmastoskeptikko on suostuttu ottamaan Suomeen sillä ehdolla, että Kiina vastavuoroisesti ottaa vastaan ydinjätettä.
Maailmanlaajuisesti ilmastoskeptikkoja on enää joitakin satoja. Minervan mukaan Korkeasaaren yksilö on harmaantunut, silmälasipäinen uros, eikä sillä ole uskottavaa luonnontieteellistä koulutusta. Skeptikko saa eläintarhan sivuille myös oman bloginsa, jonka välityksellä yleisö voi ällistellä skeptikon aivoituksia.
”Joo tervetuloa vaan, kunhan sitä ei meikäläisen viereen pistetä”, paikallinen mustamamba Jenni kommentoi uutista.

14 vastausta aiheeseen “Uhanalainen ilmastoskeptikko on Korkeasaaren uusi vetonaula”

Aika kiva pähkinä pyhiksi, mutta meidän lapset heti hihkui että eikös tämä skeptikko ole ihan selvästi tuleva ministeri, Osmo Ajattelija?

Surullista katsoa kun kunnon lajeja kuolee. Tämänkin lajin surmaksi koitui säälittävä paskiaslaji ilmastomuutosfanaatikko. Ilmastomuutosfanaatikkoahan ei kukaan pitänyt uhkana vielä ennen 2000-lukua kun se heitteli kaikkia tyhmiä kommentteja kuten ”Suomessa on pian talvella yhtä lämmintä kuin afrikassa”. Valitettavasti ilmastomuutosfanaatikko on katala paskiaslaji joka pystyy tuosta vaan kääntämään faktat omaksi propagandaksi. Vailla järjenpaloa, ilmastomuutosfanaatikko pystyi muuntamaan tuhansia vuosia vanhan faktan ”Suomessa sataa talvella” muotoon ”Suomessa sataa lunta koska on ilmastomuutos” ja miljuunat viherzombit häntä nyt seuraavat.

Ilmastomuutosfanaatikon lajityypillinen syntilista on pitkä. Esimerkiksi faktan ”auringon säteilyä heijastuu takaisin avaruuteen sitä vähemmän mitä enemmän ilmakehässä on hiilidioksidia” fanaatikko järjenvastaisella tavalla vääntää propagandamuotoon ”tokkopa kannattaa puskea tuota hiilidioksidia ilmakehään”. Skeptikko sen sijaan osaa suhtautua tuohon helposti todistettavissa olevaan fysikaaliseen faktaan sen vaatimalla skeptisyydellä, kuten ”no eipäs”, ”no joo, mutta minä en ainakaan”, ”no ehkä minä, mutta tahdon kaiken heti nyt ja bemarin kanssa”.
Tällä nerokkaalla lajilleen tyypillisellä metelillä skeptikko pystyy peittämään alleen 97% asioita oikeasti miettineistä sekä maalaisjärjen. Bemari nimittäin kasvattaa skeptikon penistä ja täten mahdollisuuksia pariutumiseen ja uusien pikkuskeptikoiden siittämiseen.

Nyt jos koskaan pitäisi ilmastoskeptikko Korkeasaareen vangitsemisen sijaan päästää vapaaksi. Juuri nyt vielä jäljellä olevat ilmastoskeptikot viettävät aktiivisinta lisääntymiskauttaan, ja tarkkaavainen kulkija saattaakin kuulla spektikon kiimaisia kutsuhuutoja luonnossa: ”Vittu 20 astetta pakkasta, ilmastonmuutos mun perse!”
Pitää myös muistaa että ilmastoskeptikko voi ainakin teoriassa lisääntyä ilmastofanaatikon kanssa, jälkeläinen on tällöin nimeltään ns. ilmastoneutraalikko.

On se vaan niin mainiota että kun Kaikkien Irvailujulkaisujen Äidin Reinkarnaatio Lehti heittää kieli poskessa jutun aiheesta ”ilmastoskeptikko” … niin EIKÖ siitä jo joku kyseiseen lahkoon itsensä kokeva ole naama väärällä kirjaamassa tänne *synkkäsävyistä vastahuumoria*! Maailmassa ei suomalaisten tuppensa menettäneiden ilmastonmuuttumattomuuspökkelöiden, muslimifundamentalistien ja US republikaanien lisäksi muita vastaavia esihistoriallisia avohaavaisia lahkoja.

Olen äärimmäisen loukkaantunut siitä, että minulle ei kukaan ole tullut tarjoamaan mahdollisuutta muuttaa kesäkuussa Korkeasaareen – miksi ei!? On myös todella loukkaavaa kuvata meitä ilmastoskeptikkoja lähtökohtaisesti ”harmaantuneiksi” ja ”silmälasipäisiksi” kiinalaisiksi.
Sen sijaan on totta, että en omaa mainittavampaa luonnontieteellistä koulutusta, mutta – moniko ilmastouskovainenkaan sellaista omaa?
Jos kuitenkin sattuisin saamaan paikan Korkeasaaren häkistä, niin uutta blogia ei vuokseni tarvitse perustaa, sillä sellainen minulla jo on entuudestaankin.

Herrajjestas! Meitä skeptikkoja on tuvan täydeltä, mutta joku urpelo viherpiipertäjä on käynyt naulaamassa ovet ja akkunaluukut kiinni, joten ainoa yhteys on tämä sähköinen.Saamme sitä reittiä tieteelliset faktamme suuren yleisön kuten persujen käyttöön. Hähä! Etttepäs ole saanut yhteyttä katk

Jäätikköjä kasvattavat runsaat lumisateet ovat olennainen osa ilmaston lämpenemistä. Ei niitä CRU:n lätkämailoja sen takia tehty, että koko lajista jouduttaisiin luopumaan kasvihuoneilmiön takia.
Normaalilla maalaisjärjellä ajatellen tässä käy niin, että jäätiköt alkavat kasvaa nopeammin ja sitten niissä on enemmän mitä sulaa takaisin vedeksi, joten meren pinta nousee nopeammin ja enemmän kuin aluksi uskottiinkaan.
Kaikki mukaan ilmastotalkoisiin nyt kun Mount Everestille vielä voi kiivetä ilman sukellusvehkeitä. Ensi talvena se on ehkä jo myöhäistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jouluperinteet vaarassa koko maassa

(KORVATUNTURI) Monissa tiedotusvälineissä on herännyt huoli suomalaisten, vuosisatoja vanhojen ja muuttumattomien jouluperinteiden katoamisesta globaalistuvassa maailmassa. Erityisesti huolestuneisuutta on aiheuttanut pääkaupunkiseudun...

Close