Kategoriat
Kotimaa

Kela aktivoi työttömiä nettihärpättimellä


(BYROO) Kela on käynnistänyt työttömien aktivointihankeohjelman, jonka tarkoituksena on kehittää vaikuttavuutta ja synnyttää luovuutta. Uusimmassa kokeilussa Kelan sivuille on lisätty työttömyysturvan hakulomake, jonka täyttäminen aktivoi keskivertotyötöntä jopa 42 prosenttia enemmän kuin edellinen versio.
”Jätkät hei, mistä mä tiedän mitä mun pitää painaa?” somerolainen Tauno Vasama-Hiillos kehui viranomaisia uutta lomaketta täyttäessään.
Lomakkeen kehittäjien mukaan kyky valita oikea nappula korreloi vahvasti sen kanssa, suositellaanko työnhakija ohjattavaksi eutanasiajonoon.
”Hei jätkät, tää ei oo oikeesti hauskaa”, Vasama-Hiillos ylisti uutta designiä.

4 vastausta aiheeseen “Kela aktivoi työttömiä nettihärpättimellä”

Lisäisin tuohon postitse tai henkiökohtaisesti lähimpään Kelan toimistoon toimitettavat pakolliset kirjalliset lisäselvitykset. Jos vaaditut lisäselvitykset puuttuvat päätös tehdään toimitettujen tietojen perusteella ja hakemuksen jättäjä EI SAA KOSKAAN ENÄÄ MITÄÄN MISTÄÄN ja hänen henkilötietonsa sekä biotunnisteet SÄILYTETÄÄN IKUISESTI JA JAETAAN KAIKILLE VIRANOMAISILLE. (kts. liite 34 / 2251)

Mitä piparia? Ei voi olla hei vaikeeta katsoa sivun lähdekoodia ja tarkistaa kumpi on kumpi. Tällaista tää on, kun päästetään urpot kommentoimaan asioita, joista ei ymmärrä. Hankkikaa kokemusta isojen projektien hoitamisesta ennen kun tulette huutelemaan. Meidän core-asiakaskunta ei oo sokeita tai muita vammasia. Sitä paitsi asiakas ei tilannut mitään selkeetä ja me tehtiin se, mitä oli sovittu eli vitun epäselvä joku, eisevväliä mikä. Mun koneella toimi demopalaverissa.

Suomen Republikaani puolue aikoo ottaa työttömien aktivoinnin vaaliteemaksi ajamalla erityistä metsästyslaki. Metsästyskausi aiotaan aloittaa heti keväällä kun suuri joukko humanisteja aloittaa vaelluksensa yliopistolta sossunluukulle. Ansametsästys sallitaan jos käytössä Sofia Oksasen kirjoja tai Al Goren ilmastohömppä puheita. Pelkona on toki työn tuottavuuden lasku kun nämä selkärangattomat päätyvät työpaikoille Facebookaamaan. Mutta se on sitten seuraavien vaalien teema!

Mielestäni on täysin olennaista ja asioimisen helppoutta edistävää kysyä usein lisäsivuin muualla asuvan avopuolisoni varallisuudesta ja osakepääomasta hakiessani lapsilisää ja yleistä asumistukea. Kun merkitsen mihin tahansa kenttään 0 (herja: kenttää ei voi jättää tyhjäksi), pitenee hakemus loputtomasti. Eihän kukaan haluaisikaan vastata ”ei” kysymyksiin tuloista, joiden ei hakuohjeissa mainita erikseen vaikuttavan haettaviin tukiin. Lisätkäämme kaikkiin myös paperiset liitteet, koska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uhanalainen ilmastoskeptikko on Korkeasaaren uusi vetonaula

(AMAZONAS) Korkeasaaren eläintarha saa uuden nähtävyyden, kun sukupuuton partaalle ajautunut ilmastoskeptikko esitellään yleisölle näillä näkymin ensi kesäkuussa. "Monet saattavat pitää...

Close