Kategoriat
Sähkeet

Väsyneet mutta ehkä silti SantaLeaksia vähemmän väsyneet sähkeet jouluaatolle

Herran nimeen – Kosketusnäytöllä varustetuille tablettitietokoneille on keksitty kätevämpi uusi nimi. Tablettia kutsutaan jatkossa ”siksi saatanan paskakasaksi joka ei osaa edes fläshiä pyörittää ja maksaa aivan vitun paljon eikä siihen voi edes ladata mitään mitä joku Applen totuuskomissio ei ole hyväksynyt”. Myös Lehti alkaa julkaista omaa versiotaan sille saatanan paskakasalle joka ei osaa edes fläshiä pyörittää ja maksaa aivan vitun paljon eikä siihen voi edes ladata mitään mitä joku Applen totuuskomissio ei ole hyväksynyt ensi vuoden aikana. Monet mediatalot uskovat, että se saatanan paskakasa joka ei osaa edes fläshiä pyörittää ja maksaa aivan vitun paljon eikä siihen voi edes ladata mitään mitä joku Applen totuuskomissio ei ole hyväksynyt voi tuoda merkittävästi lisää tulovirtoja.
Ilmastonmuutoskriittisyys – Liikenneministeriö kiistää jyrkästi rataverkon kunnostusmäärärahojen vaikutuksen junien myöhästymisiin. Ministeriön mukaan teoriat siitä, että budjeteista päättävien ihmisten toiminta kiihdyttäisi raiteiden ja vaihteiden hajoamista, eivät saa tukea kaikilta tutkijoilta, ja junat ovat myöhästelleet ennenkin, ja itse asiassa raideverkon mureneminen ei ole välttämättä pelkästään huono asia, entäs ne kosmiset säteet, jääkiekkomaila on rikki ja mä en puhu sulle enää.
Perinteiden puolesta – Helsingin Sanomat aloitti jouluaattona uuden juttusarjan julkaisemalla uutisiksi naamioituja lystikkäitä vitsejä verkkosivuillaan SantaLeaks-otsikon alla. Aiemmin sarja tunnettiin nimellä Oma kaupunki.

6 vastausta aiheeseen “Väsyneet mutta ehkä silti SantaLeaksia vähemmän väsyneet sähkeet jouluaatolle”

on se hyvä olla ei niin selvinpäin näin pyhinä.onneksi ei ole tablettia, paitsi pöydällä ja lääkekaapissa useita.

SantaLeaks oli kyllä käsittämättömän laiska veto.
Sormitietokone oli aika laiska nimiehdotus. Lehden versio vaatii paljon enemmän sorminäppäryyttä.

Jos hyökättäisiin vaikka Ruotsiin, kun siellä on tiet tukossa ja junat ei kulje, ja maan kaksi viimeistä asetta (Palmen murha-ase ja Tukholman kuninkaanlinnan vartijan ase) ovat kadoksissa! Muutama komppania lumipukuisia jääkäreitä ottaisi helposti haltuun avainpaikat.

Sormitietokone on poimittu Gosplanin jäämistöstä, inhmismielen insinöörien keksintöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kela aktivoi työttömiä nettihärpättimellä

(BYROO) Kela on käynnistänyt työttömien aktivointihankeohjelman, jonka tarkoituksena on kehittää vaikuttavuutta ja synnyttää luovuutta. Uusimmassa kokeilussa Kelan sivuille on lisätty...

Close