Kategoriat
Kotimaa

Oinonen vastustaa raiskauslakia

(JYVÄSKYLÄ) Kansanedustaja [search]Lauri Oinonen[/search] (Kesk.) pitää käsittämättömänä hallituksen lakiesitystä, jossa sukupuoliyhteys puolustuskyvyttömän, esimerkiksi sammuneen kanssa olisi raiskaus. Oinonen kirjoittaa Keskisuomalaisen kolumnissaan, ettei voi ymmärtää tahoja, jotka ovat keskustelun virittäneet.
”Lakien ei pidä käydä muuttamaan sanojen merkitystä. Toivon, että poliittiset puolueet näkisivät sen, ettei kannata lähteä vihreitä edustavan ministerin touhujen perässä juoksemaan ja ettei mitään muutoksia nykytilaan ei asiassa tarvita,” Oinonen muistuttaa.
”Sana raiskaus yksinkertaisesti tarkoittaa puolustuskyvyttömän kanssa vain sellaista sukupuoliyhteyttä, jossa raiskaaja on itse tarkoituksella aiheuttanut puolustuskyvyttömyyden. Sitä se on aina tarkoittanut ja sitä sen tulee jatkossakin merkitä.”
Oinonen alleviivaa sitä, ettei myöskään uskonnonopetusta saa vähentää tai asevelvollisuuteen puuttua.

Yksi vastaus aiheeseen “Oinonen vastustaa raiskauslakia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus valmistautuu kiirehtimään Portugali-pakettia

(SIIRTOMAAVALTA) Hallitus valmistautuu tuomaan Portugalille mahdollisesti annettavan tuen eduskunnan käsiteltäväksi kovassa kiireessä. Tavoitteena on, ettei keskustelulle ja vaihtoehtojen arvioimiselle jätetä enää lainkaan aikaa....

Close