Kategoriat
Kotimaa

Lukijoiden aliarviointi kiihtyy itsenäisyyspäivän alla

(KOLLAA) Iltapäivälehtien kilpajuoksu kohti Suomen kansan pienintä yhteistä nimittäjää kiihtyy. Iltalehti sai Mannerheim-erikoislehden hädin tuskin käsistään, kun toimituksessa tuli jo kiire vastata Ilta-Sanomien Naisten sota-erikoisliitteeseen.
Iltalehti aikookin julkaista Lahtari-spesiaalinsa ensi tilassa. Kiire on ymmärrettävä, sillä Ilta-Sanomat valmistelee Punikit monttuun-erikoispainosta. Projekti on vastaus Iltalehden suunnitelmiin julkaista kattava paketti Isänmaallisesta Kansanliikkeestä.
Iltalehti sai ideansa alun perin siitä, että Ilta-Sanomissa on työn alla itsenäisyyspäivän spesiaali lento-osasto Kuhlmeystä. Tällä pyritään vastaamaan Iltalehden tulevaan kaukopartioaiheiseen erikoisnumeroon. Ilta-Sanomien Erillissota-teemalehti uhkaa kuitenkin ehtiä lehtihyllyihin ensin. Tätäkin paremmassa vauhdissa on Iltalehden kaavailema [search]Adolf Ehrnrooth[/search]-lukupaketti.
”Epäreilua. Me keksimme ensin, että ajankohtaisten ja tärkeiden asioiden sijaan lukijoille kannattaa tehdä erikoisnumeroita ei-ajankohtaisista, ei-tärkeistä asioista”, valittelee Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Goebbelsin.
”Väite siitä, että yrittäisimme kopioida Ilta-Sanomien ideaa julkaista nationalistisia, militaristisia ja puolueettoman historiantutkimuksen valossa kyseenalaisia teemalehtiä, on posketon”, sanoo Iltalehden päätoimittaja Panu Jormanpoika.
Niin tai näin, lehtikioskilta tavoitettu Gustav H on innoissaan Iltalehden Mannerheim-liitteestä.
Kun kuulin, että lehti kertoo Mannerheimin naisjutuista, läksin saman tien ostamaan. Tässä on todisteet siitä, minkä jokainen isänmaallinen suomalainen tietää kyllä muutenkin: se, että Mannerheim olisi ollut homo, on yhtä pöyristyttävä väite kuin se, että kauppaopistopohjalta ei muka voisi ohjelmoida Winamp-skinin näköistä, satojen prosenttien tuoton tarjoavaa valuuttakauppaohjelmaa.

2 vastausta aiheeseen “Lukijoiden aliarviointi kiihtyy itsenäisyyspäivän alla”

Näillä lakeuksilla ei, jumalauta, pilkata Jumalaa! Kirjoittaja on tahallaan unohtanut Mannerheimin miekantuppi-päiväkäskyn jokavuotisen uudelleen julkaisun johtavien päivälehtiemme pääkirjoitussivulla (skannattuna alkuperäisestä), sen tosiasian ja kiistämättömän faktan, että Suomi voitti Talvisodan 1938-1939 ja että Neuvostoliittoa ei enää ole. Me voitettiin!
P.S. Mieluummin kuin täytän Kelan työmarkkinatukihakemusta katson ”Tuntematon sotilas”-elokuvaa. Jopa sitä Mollen versiota…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oinonen vastustaa raiskauslakia

(JYVÄSKYLÄ) Kansanedustaja [search]Lauri Oinonen[/search] (Kesk.) pitää käsittämättömänä hallituksen lakiesitystä, jossa sukupuoliyhteys puolustuskyvyttömän, esimerkiksi sammuneen kanssa olisi raiskaus. Oinonen kirjoittaa Keskisuomalaisen kolumnissaan, ettei...

Close