Kategoriat
Talous

Hallitus valmistautuu kiirehtimään Portugali-pakettia

(SIIRTOMAAVALTA) Hallitus valmistautuu tuomaan Portugalille mahdollisesti annettavan tuen eduskunnan käsiteltäväksi kovassa kiireessä. Tavoitteena on, ettei keskustelulle ja vaihtoehtojen arvioimiselle jätetä enää lainkaan aikaa.
Valtiovarainministeri [search]Jyrki Katainen[/search] sanoo toisaalta olevansa tyytyväinen tapaan, jolla Irlannin ja Kreikan tukipaketit kustiin juosten.
”Nopeasti reagoimalla olemme saaneet minimoitua keskustelun EU:n sisällä, emmekä ole joutuneet esimerkiksi tilanteeseen, jossa pankkien vastuuttamista antamistaan lainoista tai jatkuvia markkinoiden heilahteluja tasaavaa transaktioveroa olisi oikeasti jouduttu harkitsemaan vaihtoehtoina” Katainen summaa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, millä aikataululla Portugali apua pyytää. Katainen kuitenkin vakuuttaa, että hallitus aloittaa kiirehtimisen valmistelemisen ensi tilassa.
”Pyrimme siihen, että keskustelun ja harkinnan estävä kiire voidaan aloittaa heti kun meillä on tieto Portugalin aikeista, menipä siihen kuinka kauan vain. Kiire kiire, hop hop, pois tieltä jumalauta!” Katainen korostaa.
Valtiovarainministeri myös tuomitsee jyrkästi opposition tavan tehdä politiikkaa poliittisilla päätöksillä. Hän muistuttaa, että hallituksen on kannettava vastuu tehdyistä päätöksistä ja keskustelu esimerkiksi Irlannin tukipaketista olisi helposti voinut laajeta koko EU:n laajuiseksi keskusteluksi pankkien ja suursijoittajien jättimäisistä voitoista, ellei siihen olisi puututtu määrätietoisesti.

4 vastausta aiheeseen “Hallitus valmistautuu kiirehtimään Portugali-pakettia”

”Ei sul mittä kommentti olis?” -> MITÄ vittua!? Viikon oon poissa ja tamperelaiset ovat vallanneet planeetan. En tajua enää mitään. Soutuvene ja Kiinan kartta, kiitos, maksan kyllä ja soutajia palkataan.
PS. Ennen oli kaikki hauskempaa eikä kenenkään tarttenu leikkiä junttia kun oli sitä oikeesti. Niinku nytkin, mutta nyt ei edes yritetä muuta. Rotvalli kohti pipaa jätgät, nysse on bösää. Ohittamassa.

Oikea kommentti kaitsamon peralta. Paitsi että tuo ’ei sul mittä’ on enemmän turkua kuin tamperetta.
Dissaus- ja fanitusmahdollisuuksia myös haluaisin takaisin.

Hallituksen kiirehtiminen on aiheellista. Ulkomaanpaketit tulee postittaa hyvissä ajoin ennen joulua, jotta ne ehtivät aatoksi vastaanottajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti-ohjelma: Seikkailu Rio Grandessa

Pureudutaan Kristiina Komulaisen persoonaan ja tavataan kaksi tyttöä ilman kuppia. Lisäksi tavataan kaksi tyttöä kupin kanssa. Lehti-ohjelma on toteutettu yhteistyössä...

Close