Kategoriat
Tiede

Yhteys Elinkeinoelämän valtuuskuntaan katkesi

(JÄÄASEMA ZEBRA) Pelastustyöntekijät ovat menettäneet viimeisenkin viestintäyhteyden jo pitkään harhateillä olleeseen Elinkeinoelämän valtuuskuntaan EVAan. Yhteydet katkesivat varhain tiistaina, eikä EVAsta ole sen koommin kuultu mitään, mikä on ilahduttanut miljoonia suomalaisia.
EVAn viimeiset yhteydenotot maailmaan olivat toinen toistaan sekavampia, ja asiantuntijat arvelivat rohkaisevasti tämän merkitsevän valtuuskunnan lopullista vajoamista hulluuteen.
”Outoja muodostelmia korkeimpien huippujen rinteillä. Valtavia, matalia neliömäisiä lohkareita, joiden sivut ovat luotisuorat, ja suorakulmaisia vallituksia, kuten Roerichin maalauksissa esiintyvät, jyrkkien vuorten rinteisiin tarrautuneet vanhat aasialaiset linnat”, kuului eräs mystisistä viesteistä.
”Kello 22.15. Tärkeä löytö. Orrendorf ja Watkins, jotka työskentelivät maan alla keinovalossa kello 21.45, löysivät hirvittävän tynnyrimäisen fossiilin, joka on täysin tuntematon; todennäköisesti se on kasvi, tai sitten jokin ylikasvanut tuntematon merieläin. Suolot ovat ilmeisesti säilöneet sen kudokset. Se on sitkasta kuin nahka, mutta paikoin säilynyt hämmästyttävän joustavana”, EVA arveli tuona kohtalokkaana yönä.
Sen jälkeen viestihiljaisuuden katkaisi vain irvokas, liki epäinhimillinen huuto:
”Työelämä ei ole huonontunut, pätkätyöt eivät ole lisääntyneet eikä työelämä ole muuttunut liikaa vaan liian vähän!”

8 vastausta aiheeseen “Yhteys Elinkeinoelämän valtuuskuntaan katkesi”

Ja kaikki tämä juuri ennen ratkaisevaa läpimurtoa, jonka jälkeen EK olisi voinut korvata koko suomalaisen työvoiman kuplivalla ja höyryävällä biomassalla, joka kykenee muodostamaan entrooppisesta kudoksestaan työelämän taitoja aina telemarkkinointia myöden.

Tarkoittaako tämä, ettei EVA kykenekään suorittamaan seuraavaa tehtäväänsä?
Se olisi perin harmillista. Silta Kilimanjaron huippujen välillä ei toki rakenna itse itseään.

EI!!!! En kestä tätä! Maailmankaikkeus on kansoitettu tähteinvälisillä porvareilla! Näin hirveää todellisuutta en olisi voinut kuvitella edes pahimmissa painajaissani… Nyt heti viinaa… Huumeita… Vaikka sitten kuolema… Ote lipeää… EI!!!!! Kokoomus! Katainen! Rydman! Köyhät kyykkyyn! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn! Fidulidulidulidulidulidulii…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Isänpäivän vietto sujui perinteisissä merkeissä

(LUMIHANKI) Isänpäivän paluuliikenne sujui rauhallisissa merkeissä. Hissi ahkeroi edestakaisin koko aamupäivän ajan kuljettaen lauantai-illan happamia, keskiketteriä ja makkuriperunoita sujuvasti viemäriverkoston...

Close