Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Isänpäivän vietto sujui perinteisissä merkeissä

(LUMIHANKI) Isänpäivän paluuliikenne sujui rauhallisissa merkeissä. Hissi ahkeroi edestakaisin koko aamupäivän ajan kuljettaen lauantai-illan happamia, keskiketteriä ja makkuriperunoita sujuvasti viemäriverkoston syövereihin.
Onnettomuuksilta ei kuitenkaan vältytty. Kaarinassa 39-vuotias mies unohti kirveen porstuaan ajaessaan perhettään ulos huonon lumitilanteen vallitessa ja Oulun Kiviniemessä 44-vuotiaan mieshenkilön muija aiheutti ainakin kolmen auton ketjukolarin kun ei saatana osaa edes vaihtaa kaistaa vaikka koko ajan huudettiin neuvoja vierestä. Komisario Matti Mäki-Miehen mukaan maistelulla, naukkailulla ja pikku napantereilla ei tänäkään vuonna ollut osuutta tapahtuneisiin.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Yrjö Virtanen”]Yrjö Virtanen[/search].)

2 vastausta aiheeseen “Isänpäivän vietto sujui perinteisissä merkeissä”

Sunnuntaiaamuna töölöläinen Percy Kristian Liian-Kallis-Auto sai vakavan henkisen vamman jouduttuaan kaatamaan kuppiinsa kahvia sänkyyn tuodulta tarjottimelta ja kuuntelemaan onnittelulaulun sekä avaamaan lasten tekemät kortit. Vaimo ja kolme lasta otettiin pikaisen ilmiannon ansiosta paikan päällä kiinni ja he saavat syytteen kunnian ja ilmatilan loukkauksesta sekä kotirauhan häirinnästä. Oikeuskanslerin toimeenpanema työryhmä selvittää, miten isänpäivän juhlintaa voitaisiin rajoittaa tai voitaisiinko se kokonaan kieltää, jotta vastaavilta loukkaantumisilta vältyttäisiin jatkossa.

Minä vietin jo isänpäivää tulevan lapseni äidin kanssa, vaikka oikeasti pääsen juhlimaan vasta vuoden kuluttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Palikat sotajalalla Tanskassa

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close