Kategoriat
Seksivau

Prinssi William järjestää kaikki maailman miehet kuseen

(EI TODELLAKAAN MAISTRAATISSA) Englannin hovin ilmoitus prinssi Williamin ja Kate Middletonin tulevista kesähäistä on aiheuttanut hysteriaa maailman näesväestön keskuudessa. Esimerkiksi somerolainen Nelli-Riikka Alasuutari ehti jo sopia kavereidensa kanssa häästudiosta sekä siitä, että kaikki ystäväpiirissä toistelevat haluavansa itse samanlaiset häät.
”Prinsessahäät, hevosvaunut, kunniakomppaniat, hurraavat ihmisjoukot, aivan ihana puku ja enhän minä näyttäisi lihavalta siinä?” kommentoi innosta alleen laskenut Alasuutari vaivautuneen poikaystävänsä lompakosta.
Samaa mieltä on myös Alasuutarin paras ystävä Iida-Yvonne Hevonen, joka uskoo isojen häiden pelastavan hänen parisuhteensa. Hevosen luottoa kuninkaallisisten seremonioiden matkimiseen ei vähennä edes se, että suunniteltu sulhanen on Kauniiden ja rohkeiden Thorne, jota hän ei ole koskaan tavannut.
”Mutta se on keskimmäinen Thorne, se musikaalinen”, häähumussa parvekkeelta pudonnut Hevonen haikailee romanttisesti.
Prinssi William, koko nimeltään William Arthur Philip Louis Zinc-Trumpet-Harris, on asintuntijoiden mukaan huolestuttava esimerkki kuninkaallisten halusta naida aateliston ulkopuolelta. Se hidastaa toivottua ja monissa kuninkaallisissa jo selvästi näkyvää Espanjan Habsburg -vaikutusta, jonka luotetaan tulevaisuudessa vähentävän kuninkaallisten häiden aiheuttamaa saatananmoista lässytystä.

3 vastausta aiheeseen “Prinssi William järjestää kaikki maailman miehet kuseen”

Tuleeko William Turkuun, kuten Beckham teki?
Tiettävästi Turun tuomiokirkossa järjestetään ensi kesänä kuninkaallisten joukkohäät. Tilaisuus on avoin suuren suosion saavuttaneen Vantaan rahvaan joukkohäiden tapaan.
Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, mutta halutessaan voi lähettää tekstarin Ilkka Kanervalle, tai Rita Tainolalle joka toimii virallisena raportoijana.
Häätanssiaiset aloitetaan Björn Wahlroosin kartanon pihalla ja nehän eivät vähällä lopu.
Turunmaa brändätään, tai skoolataan, Prinsessa Victorian maaksi. Myöhemmin se laajennetaan kattamaan koko Svensk-Finlandin.

”Ihan parhautta, siis todellaki, mahtavuutta”, kommentoivat Unelma Höttö ja Cara-Melli Choklad-Mousse Alavetelin Häähullut ry:stä. ”Hääpuku, ja vaunut, ja hevoset, ja nyyh, et Diana, mut kuitenki et Kate, ja sniff”, he täsmentävät.
”Kehottaisin Suomen muitakin häähulluja noudattamaan alaveteliläisten esimerkkiä eli poistamaan aivonsa käytöstä ja toimittamaan ne HYKS:in laboratorioon. Näin voidaan selvittää, vaikuttaako aivojen puuttuminen merkitsevästi ihmisen toimintaan. Parhaassa tapauksessa elin voitaisiin testamentata tieteelle yksilön siitä kärsimättä”, selvittää kuvantamisteknologian dosentti Eugen-Iikka Palikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhteys Elinkeinoelämän valtuuskuntaan katkesi

(JÄÄASEMA ZEBRA) Pelastustyöntekijät ovat menettäneet viimeisenkin viestintäyhteyden jo pitkään harhateillä olleeseen Elinkeinoelämän valtuuskuntaan EVAan. Yhteydet katkesivat varhain tiistaina, eikä EVAsta...

Close