Kategoriat
Kotimaa

NASA: Päivi Räsänen ohittaa pian Saturnuksen

(HOUSTON) Avaruusjärjestö NASA:n mukaan [search]Päivi Räsänen[/search] (kd.) lähestyy hyvää vauhtia kaasuplaneetta Saturnusta. Viime aikoina Päivi Räsänen on pysynyt visusti maata kiertävällä radalla, mutta tiistai-iltana hän aloitti yllättäen vauhdikkaan matkansa kohti tutkimatonta kaukaisuutta.
”Räsänen on jo nyt yksi ihmiskunnan kauimmaksi singottuja kappaleita”, NASA ylpeilee tiedotteessaan. NASA:n mukaan Päivi Räsänen sukkuloi tyhjiössä uljasta 260 000 kilometrin sekuntivauhtia eli noin 80 % valonnopeudesta.
Tapahtuneen johdosta Päivi Räsäsen Facebook-faniryhmään on liittynyt tuhansia ihmisiä. Tavallinen tahti on joitakin satoja.
”En pidä vauhtiani kovinkaan nopeana”, Saturnuksen renkaiden tiimoilta Lehden tavoittama Räsänen itse kommentoi tilannettaan.
Avaruusälykkö Stephen Hawking varoittaa, että mikäli Räsänen on ensimmäinen asia, jonka avaruusoliot ihmiskunnasta havaitsevat, ne saattavat tulla tuhoamaan meidät.

16 vastausta aiheeseen “NASA: Päivi Räsänen ohittaa pian Saturnuksen”

Ensinnäkin haluasin huomauttaa, että Saturnus ei ole kaasu- vaan lähinnä nesteplaneetta. Toiseksi, jo löytäessäni Saturnuksen oli Päivi Räsänen pyörinyt läpi asteroidivyöhykkeen Jupiterin toiselle puolelle, nk Gayperin homovapaa alueelle. Ja oltiin mitä mieltä tahansa, niin se pyörii edelleenkin tällä alueella jossa kristillisyyteen suhtaudutaan sentään vakavasti.

Jeesuksen nimessä Herra, Hallelujaa, tulee häätämään homouden demonikauhistuksen pois lapsestaan! Herra huolehtii rakkaista lapsistaan eikä päästä heitä homouden kauhistuksen tielle.
Homouden kauhistukseen sortunut ihminen tulisi ilman Herran armoa kärventymään Helvetin iänkaikkisissa lieskoissa kuin leirinuotioon tippunut grillimakkara.
Homouden kauhistus johtaa Helvetin lieskoihin, mutta Herra on armollinen ja pelastaa lapsensa itse Per**keleen hirvitysmäisiltä kauhuilta ja estää poikien tai tyttöjen keskinäiset ilot, kuten Herra muutti vedenkin viiniksi!

Juuri Vatikaanista kyrpääni saaman tiedon mukaan Räsäsen erektionomaisesti nousuun räjähtänyt syöksy kohti Taivaita tyssäsi maata ympäröivään kupuun. Lisätietoja Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta.

Kyllä täällä juppeja lentää, mutta kuka huolehtii sillä aikaa ruotsinkielestä Suomessa?
Sitä voisitte, te märkäkorvat ja lärväkkeet, siellä maan päällä pohtia.

On huomioitava, että lähestyttäessä valonnopeutta suhteellisuus kasvaa. Maapallolla aika vaikuttaa kulkevan silloin nopeammin kuin Päivi Räsäsen viitekehyksessä. Maapallon näkökulmasta Päivi Räsäsen aika taas vaikuttaa pysähtyneen. Tämä selittää, miksi kommunikaatio Päivi Räsäsestä Maapallolle tuntuu heijastelevan tuhansia vuosia vanhaa aikaa, joka Maapallolla on jo ohitettu aikoja sitten. Räsänen ei siis ole tahallaan auttamattoman vanhoillinen ja jäljessä nykymaailmasta, kyseessä on vain Einsteinin suhteellisuusteorian luoma ilmiö.

Viimeisimpien tietojen mukaan Päivi Räsänen on nähty tutkimassa Uranuksen renkaita, ja lentosuunnitelman seuraava kohde on Oortin pilvi jonka mahdollisesti sisältämistä alkaloideista PR on huolissaan. Nopeuden lähetessä valon nopeutta hänen subjektiivinen aikansa edelleen hidastuu. Koska maailmankaikkeudessa suuria materiakappaleita on harvassa, on varsin todennäköistä että hän ei törmää mihinkään ennenkuin joutuu mustan aukon nielemäksi. Tämä tapahtuu meidän ajassamme ehkä vasta miljardien vuosien kuluttua, mutta jos musta aukko pyörii niin se voi toimia madonreikänä menneisyyteen ja siinä tapauksessa PR saattaa palata keskuuteemme jo ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

En ole koskaan kyennyt seuraamaan julkkikisia vaikka ne hiihtäisivät täällä ihan maata pitkin.

Joukkopako kirkosta räjähtää käsiin, kunhan ihmiset huomaavat että nk. homoseksuaaleihin luetaan mukaan myös lesbot.
Ainakaan minulla ei ole mitään homoseksuaaleja naisia vastaan – päinvastoin. Ihan mielelläni seuraan edellämainittujen aktiviteetteja 32-tuumaisestani. Silloin tällöin toivon että tulisivat esittämään elämäntapaansa minunkin makuuhuoneeseeni.

Uutisesta ei käy ilmi onko Räsänen saavuttamassa Soinin kannatuslukuja vai karkaako persut edeltä?

”Herra, Hallelujaa, tulee häätämään homouden demonikauhistuksen pois lapsestaan!”
Mutta mitäs Rouva tähän sanoo? Missäs ja kukas itse Rouva edes on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle: Uutisankkurin potkut eivät johtuneet kaljaepisodista

(MOSKOVA) Kaljanjuonnin näytteleminen uutislähetyksessä ei ollut syynä Ylen englanninkielisten uutisten ankkurin Kimmo Wilskan potkuihin, väittää Yleisradio. Uutispäätoimittaja Atte Jääskeläisen mukaan...

Close