Kategoriat
Kotimaa

Yle: Uutisankkurin potkut eivät johtuneet kaljaepisodista

(MOSKOVA) Kaljanjuonnin näytteleminen uutislähetyksessä ei ollut syynä Ylen englanninkielisten uutisten ankkurin Kimmo Wilskan potkuihin, väittää Yleisradio. Uutispäätoimittaja Atte Jääskeläisen mukaan todellinen syy irtisanomiseen oli kokoomuksesta tullut painostus.
”Kuka vittu sitä jaksaa kuunnella koko päivää Kataisen ja Häkämiehen valitusta. Annettiin äijälle fudut”, Jääskeläinen kommentoi Lehdelle.
Jääskeläisen mukaan Wilska oli myös hukannut yhtiön tietokoneita ja oli yhtiölle turvallisuusriski.
Tuntityöläisenä toimineen Wilskan työsopimus irtisanottiin heti keskiviikkona, kun hän oli heilutellut kaljapulloa uutislähetyksessä.

5 vastausta aiheeseen “Yle: Uutisankkurin potkut eivät johtuneet kaljaepisodista”

On se nyt kumma kun täydellisestä perseilystä koituu seuraamuksia nyky-yhteiskunnassa. Ei sitä ennen vanhaan tämmöistä ollut. Silloin sai sentään perseillä miten sattuu eikä ketään kiinnostanut, nyt perustetaan facebook-tukiryhmiä jos joku saa potkut tai jos joku ei saa potkuja.

On se nyt kumma, että maailma otetaan niin vakavasti, ettei loppukevennyksenomaiseen juttuun voida muka tuoda mukaan tuollaista kevyttä episodia ilman, että kenkää tulee.
Ei se mitään perseilyä uutistoimittajalta ollut vaan Yleltä. Itsestään selvänä pidetään muka, että noin ei olisi saanut toimittaja toimia mutta itsestään selvyydessä voisi olla tarkistamiseen varaan.
Nyt rapsutan täällä munaheppiäni. Mitäs siitä sanot! Irtaannunko ruumiistani ja annanko itselleni kenkää!

Katsoisin uutisia paljon mielummin ja kokisin ne luotettavimmiksi jos Peter Nyman (on se niin söde) naukkailisi konjakkia, Maija Lehmusvirta (ihan mielettömän söde) limoncelloa, Matti Rönkä (hirveen södet kirjat sillä) polttelisi piippua ja Piia Pasanen (onko kellään puhelinnumeroa?) nuolisi tikkaria.

Kyseinen englanninkielisen uutis-show:n loppukevennys oli tarkoitettu sivistyneelle kansainvöliselle yleisölle, jolla on kansainvälisen tason huumorintaju. Nyt vaan sattui joku huumorintajuton kokoomuslainen Kukkahattu-hanhi näkeen sen ja vasikoi Jyrki-Boille, jolla on jo vahvat näytöt YLE:n toimittajien kurinpidossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokoomusnuoret: Oikeusasiamies jättäisi työttömät oman onnensa nojaan

(TRICKLEDOWN) [search]Kokoomusnuoret[/search] pitää käsittämättömänä sitä, miten nurjasti muissa puolueissa suhtaudutaan järjestön märissä päiväunissaan ajamaan työttömyyskieltoon. Kokoomusnuorten mielestä työttömyyskiellon vastustaminen kertoo kovista...

Close