Kategoriat
Kansalaisjournalismi Politiikka Talous

Kokoomusnuoret: Oikeusasiamies jättäisi työttömät oman onnensa nojaan

(TRICKLEDOWN) [search]Kokoomusnuoret[/search] pitää käsittämättömänä sitä, miten nurjasti muissa puolueissa suhtaudutaan järjestön märissä päiväunissaan ajamaan työttömyyskieltoon. Kokoomusnuorten mielestä työttömyyskiellon vastustaminen kertoo kovista ja kylmistä arvoista sekä piittaamattomuudesta.
“On uskomatonta, että jopa eduskunnan oikeusasiamies vastustaa työttömyyskieltoa”, hämmästelee kokoomusnuorten puheenjohtaja Rylle Widman.
“Ilmeisesti oikeusasiamiehen mielestä on hyväksyttävä tilanne, että yli kaksisataatuhatta suomalaista on vailla työtä ja joutuu elättämään itsensä erilaisilla sosiaaliavustuksilla. Tällainen asenne kertoo suuresta välinpitämättömyydestä työttömien kurjuuden suhteen.”
Kokoomusnuorten mielestä työttömyyskieltoa vastustetaan täysin kestämättömin perustein. “Sanotaan, ettei työttömyyskielto ratkaise työttömien ongelmia. Ratkaiseeko sitten työttömyyden salliminen? Työttömyyden salliminenhan on varmin keino varmistaa, että nykyinen, kurja tilanne säilyy entisellään. Työttömyyden kieltäminen olisi ensimmäinen askel parempaan suuntaan. Tällainen lainsäädätö toimi 1600-luvun Englannissa, miksei sitten nykyäänkin?” Widman toteaa ja lähtee kuuntelemaan barokkimusiikkia.
Työttömyyden sallimisella vain pitkitetään Suomen työttömyysongelman ratkaisemista. Kun työttömät voivat säilyä hengissä työttömyyskorvauksen turvin, ei Suomen hallituksen ja elinkeinoelämän tarvitse ottaa vastuuta heidän työllistämisestään. Kokoomusnuorten näkemyksen mukaan jokainen, joka kannattaa työttömyyden sallimista, on osasyyllinen Suomen heikkoon työllisyystilanteeseen ja talouskasvun hidastumiseen.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Timur Saunalenkki”]Timur Saunalenkki[/search].)

8 vastausta aiheeseen “Kokoomusnuoret: Oikeusasiamies jättäisi työttömät oman onnensa nojaan”

”Arvostan hyvinvointiyhteiskuntaa, koska se tasa-arvoistaa. Olemme kuitenkin kulkeneet liian pitkälle siihen suuntaan, että luulemme yhteiskunnan luovan hyvän yhteiskunnan. Siihen en usko.” -Jyrki Katainen
Mestari on oikeassa. Jos ei hyvällä niin ihan vitun pahalla.

Olisi mielestäni paljon parempi, jos luotaisiin työllistymiskielto. Näin luotaisiin runsaasti työpaikkoja. Samalla yksityissektori säästäisi huomattavasti palkoissa, kun työllistymättömät eläisivät mukavasti työttymyyskorvauksilla.

Miksi työttömyys saa aina kaiken mediahuomion?
Camel boots (sisältää piilotettua mainontaa) miehet ja naiset vastustavat rakenteellista työllisyyttä, joka vie tilastojen mukaan noin 40 vuotta elämästä ja sijoittuu vielä elämän keskikohtaan sekä valoisaan aikaan.
Ihan niinkuin ihmisellä ei olisi muka muuta tekemistä? Täystyöllisyys voi aiheuttaa peruuttamattomia mahdollisuuksia tehdä elämässään jotain järkevää.

Mihin on jälleen kadonnut erittäin kiinnostava ja rakentava maahanmuuttokriittinen keskustelu? Mitä ihme paskaa täällä taas jauhetaan? Ettekö te saatanan ääliöt tajua mistä nyt keskustellaan! PERKELE! ETTEKÖ? SAATANA?!

Kohta ei saa olla ravintoloissa, työpaikoilla tai vuokra-asunnoissa työtön. Keskustelu baarien työttömyyskopeista ja parveketyöttömyydestä leimahtavat käyntiin. Palvelualojen passiivinen työttömyydensietäminen eliminoidaan työttömyysrajoitteilla. Stubbin hyvä kuntohan johtuu siitä, että on ollut koko ikänsä täystyöllinen (vaikka huhujen mukaan olisi laittanut huulen alle pätkätyötä nuorena junnuna)- Suomen eduskunta säätää pelottavien työttömyyskuvien laittamisen ruokakasseihin ja työttömyyskortteihin. Eduskunnan tavoitteeksi tulee työttömyyden lakkauttaminen kokonaan vuoteen 2040 mennessä. Alle 18-vuotiaat eivät saa pitää hallussaan työttömyyttä, vaikka siitä ei rangaistakaan- Kouluihin tulee työttömyysvalistusta, joissa kerrotaan elokuvissa usein tapahtuvan työttömyyden olevan oikeasti hengenvaarallista, eikä yhtään niin coolia. Vanhemmat kauhistuvat löytäessään työttömyyttä lapsensa hallusta.
Onneksi työttömyyden estämiseksi tehdään niin paljon jo nykyään.

On hienoa, että Kokoomuskin tulee nyt meidän valtiomme koko 70-vuotisen historiansa aikana toteuttamalle linjalle suhteessa työttömyyteen! Da zdravstvujet Sovjetskokoomusskaja respublika! HARASOO!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kolumbian kaivostyöläiset pidättelevät henkeään pelastusoperaation edetessä

(COLUMBIA RECORDS) Chilen mainareiden kolumbialaiset kollegat pidättelivät henkeään keskiviikon vastaisena yönä, kun ensimmäisiä loukkuun jääneitä kaivostyöläisiä alettiin nostaa ylös. Televisiokamerat...

Close