Kategoriat
Ulkomaat

Kolumbian kaivostyöläiset pidättelevät henkeään pelastusoperaation edetessä

(COLUMBIA RECORDS) Chilen mainareiden kolumbialaiset kollegat pidättelivät henkeään keskiviikon vastaisena yönä, kun ensimmäisiä loukkuun jääneitä kaivostyöläisiä alettiin nostaa ylös. Televisiokamerat lähettävät suoraa kuvaa kaikkialle maailmaan chileläisten uskomattomasta pelastusoperaatiosta.
Kolumbialainen Gabriel Gordillo, 11, ei seuraa televisiota, mutta kuuntelee kiinnostuneena ihmisten puheita henkeäsalpaavan spektaakkelin vaiheista.
”Kyllähän sitä joskus tulee mieleen, että sama voisi sattua omalle kohdalle”, sanoo Gordillo.
”Mutta toivoa saa aina – ei sen varaan tulevaisuuttaan voi laskea”, jatkaa Gordillo ja kerää kivenlohkareita vaunuun.
Gordillon pikkuserkku Gustavo Pinilla, 9, pidättelee niin ikään henkeään.
”Kivipöly tappoi isoveljen 13-vuotiaana. Minä tähtään yli viidentoista”, sanoo Pinilla vakavana.

3 vastausta aiheeseen “Kolumbian kaivostyöläiset pidättelevät henkeään pelastusoperaation edetessä”

Me Lehden tilaajat olemme pidätelleet henkeä jo 4 viikkoa odotellessamme numeroa 2/2010; 2.9. sen ilmoitettiin olevan menossa painoon ensi viikolla. Vieläkö käytätte kirjapaino Kursiivia? Sille ei ole aikoihin myönnetty edes palovakuutusta.
Sitäpaitsi Kolumbiassa ei ole kaivosteollisuutta, kun talouselämälle riittää 2 tukijalkaa – huumekauppa ja ihmisryöstöt. Ne raukat, joille jompikumpi ei kelpaa, menkööt muualle.

Lehdessä on liikaa artikkeleita, en mitenkään ehdi seuraamaan kaikkia kun autokin pitäisi vahata ja WC siivota. Voisiko nämä yhdistää yhdeksi homomaahanmuuttajavaalirahahuijari artikkeliksi? Toivoisin myös parempaa yhdyssanojen käyttöä.

Lehti on skarpannut viime aikoina, samoin kuin kansalaisjournalistitkin. Kiitos siitä. Kyllä sitä alkusyksyn väsynyttä läppää jo olikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Baxterilta vahva tuki homoiltakeskustelijoille

(1997 JÄLLEEN) Suomen maajoukkueen päävalmentaja  [search]Stuart Baxter[/search] antoi voimakkaan tukensa Ajankohtaisen kakkosen homoillassa painovoimateorioitaan esitelleille Sonja Falkille, [search term="Päivi Räsänen"]Päivi...

Close