Kategoriat
Live

LIVE: Sirkus Sariola esittää – Ylen suuri homoilta

(BALASZ) Pölöpölöpölöpölö. Lalla-lalla. Diipadaapa. Puhutaanko homoista jo liikaa? Puhutaanko homoista jo liikaa? Ihminen tarvitsee löpötilöö. Kautta ihmiskunnan historian ja Teutateksen. Hauveli.
”Kuvitellaan sellainen tilanne ettei kukaan enää pane kun ei kukaan mene avioliittoon. Tää on siis mielikuvitusleikki, enkä mä oo yhtään sekaisin paitsi että oon, ja sillä ja lailla”, toteaa joku, joka on pitänyt jostain syystä päästää valtakunnantelevisioon vaikka lapsetkin ovat vielä hereillä.
Lehti seuraa hulluuden syvenemistä herkeämättä.

6 vastausta aiheeseen “LIVE: Sirkus Sariola esittää – Ylen suuri homoilta”

Jaa minä luulin että Big Brother oli vaihtanut kanavaa, kun sinnehän niiden hintendojen piti mennä.

Oinonen (Hauvelit, PS) ei ole vielä hoksannut että jos kaksi naista ei saa aikaan lasta, niin siihenhän voidaan kutsua kolmanneksi mies. Voi näitä sivistymättömiä jotka eivät ole katsoneet riittävästi pornoa.

Eikö muka heteromiehet saa nusasta mitä sattuu ilman että ne heti leimataan homoiksi, eläimiinsekaantujiksi, Päivi Räsäsiksi tai vaahtosuisiksi internet-kommentaattoreiksi?
Nyt loppui Helsingin Sanomien tilaus!

Suomi on paitsi maailman paras (kts. Newsweek, vrt. kings of asshats), niin myöskin maailman vapaamielisin kansakunta. Missä muussa valtiossa presidentin toimea voisi harjoittaa Susan Boylen transvestiitti veli?

Herran tähden sentään.Montako prosenttia Suomen miehistä on homoja. En oo tuota ennen ajatellu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lajusen tapaukselle toivotaan nopeaa käsittelyä

(RAAHE) Raahen poliisi päätti tänään, että se aloittaa esitutkinnan pitkäaikaistyötön Muna-Reiska Lajusen mahdollisista bensa-automaatti- ja kioskiryöstöistä. Kioskinpitäjä Juha Koskinen oli...

Close