Kategoriat
Live

LIVE: Hämärän rajamailla – Ylen suuri homokeskustelu

(WOODY ALLEN) Juuri saamamme tiedon mukaan maa- ja metsätalousministeriö aikoo paikata Suomen maataloutta vaivaavan lannoitepulan Ylen A-talkin suuren homokeskustelun avulla. Ministeriö suunnittelee jalostavansa kaikki keskustelussa esitetyt paskat argumentit apulannaksi, joka säkitetään ja kuljetetaan jakelupisteisiin ympäri maata.
Asiantuntijoiden mukaan jo ensimmäisen 25 minuutin aikana esitetyllä höyryävällä hevonpaskalla taataan Suomen viljantuotanto seuraavien 10 vuoden ajaksi.

10 vastausta aiheeseen “LIVE: Hämärän rajamailla – Ylen suuri homokeskustelu”

Yhteiskunta tulee toimeen ilman homoja (näin sanovat kaikki tutkimuksetkin), joten miksi niillä pitäisi olla mitään etuja?

Säteilyturvakeskus tiedottaa: A-talkin aiheuttamien päästöjen leviämistä ympäristöön pidetään epätodennäköisenä, koska YLE:n studio jossa ohjelma kuvattiin sijaitsee kymmeniä metrejä maan alla. Tästä huolimatta sarkofagin valamista rakennuksen päälle punnitaan tällä hetkellä eräänä vaihtoehtona päästöjen leviämisen estämiseksi. A-talk aiheutti vakavan riskin viimeksi viime viikolla, kun studiosta pääsi karkaamaan keskustelua ruotsin kielen asemasta.

maa- ja metsätalousministeriö voisi myös miettiä BB-ohjelman paskauutisoinnista apulannan tuottamiseen.

Minä en ikinä adoptoisia mitään homoa! Ei mulla ole tilaa sille eikä se kuitenkaan sopisi mun sisustukseen. Sitten se kuitenkin pitäisi vaahtobileitä ja ties mitä kutsuja, ei osallistuisi sökö-rinkiin tai hirvijalkapallomatsi-iltoihin!
Anteeksi mutta mun caps-lock on rikkin.

”Lapset eivät synny peräaukosta, joten se todistaa homouden luonnottomuuden.”
Miten niin eivät? Persut ainakin tulevat sieltä.

Näyttää guanoa syntyvän täälläkin. Käänteinen Midas, kaikki mihin Ylen homokeskustelu koskee muuttuu paskaksi?

homostelukeskustelu tuli sopivan ajankohtaisesti suoraan kakkosesta, vaikka sieltä ei minkään helposti uskoisikaan syntyvän.
”Eihän tästä taida tulla lasta eikä paskaa” kommentoi eräskin seksuaalisen enemmistövähemmistön edustaja kesken pahimman kaamoksen ja pohti miten katsoa sinne mihin aurinko ei paista jos on siellä jo.

Päivää, olen humppaava Jeesus. Golgatalla danssataan – sekä seka- että sateenkaarihaku. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Sirkus Sariola esittää – Ylen suuri homoilta

(BALASZ) Pölöpölöpölöpölö. Lalla-lalla. Diipadaapa. Puhutaanko homoista jo liikaa? Puhutaanko homoista jo liikaa? Ihminen tarvitsee löpötilöö. Kautta ihmiskunnan historian ja Teutateksen....

Close