Kategoriat
Kotimaa

Kaifas antaa täyden tukensa Päivi Räsäselle

(ÖLJYMÄKI) Rajuun julkisuusryöpytykseen joutunut kristillisdemokraattien puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] on saanut homokannoilleen arvovaltaisia tukijoita. Ylipappi Kaifas julkisti maanantaina tiedotteen, jossa hän toteaa olevansa samaa mieltä Räsäsen kanssa ja tukevansa hänen mielipiteitään.
”Silti on muistettava että ämmät hiljaa seurakunnassa”, Kaifas huomauttaa. Ylipappi on myös syvästi huolissaan kirkon jäsenkadosta, ja lupaa lahjoittaa vähintään kolmekymmentä hopearahaa massaeroamisten aiheuttaman kassavajeen korjaamiseksi.
Lehden keksimässä haastattelussa Räsänen kertoo olevansa huojentunut tuenilmauksesta ja vakuuttaa pysyvänsä jatkossakin tiukasti oman mielipiteensä takana. Tähän mennessä Räsänen on perustellut homokantaansa sillä, että hänellä on oikeus sanoa asioita ja sillä, että hänellä on oikeus harjoittaa uskontoa. Tuo edellinen lause on muuten ihan totta, voitteko kuvitella?
Seuraavaksi Räsänen aikoo perustella mielipiteitään muun muassa sillä, että hänellä on oikeus elinkeinoon, vapaus valita asuinpaikkansa, aurinko laskee länteen, sekä oikeus olla jankkaava ylimielinen täti, joka ei osaa väittelyn alkeita edes vähää alusta ja arvelee että argumentaatio on syntiä, tai ainakaan sellaista taipumusta ei saa toteuttaa henkilökohtaisessa elämässä.

7 vastausta aiheeseen “Kaifas antaa täyden tukensa Päivi Räsäselle”

”Vapaa-ajattelijoiksi” itseään nimittävä uskonnollinen ryhmä on myös kironnut Räsäsen ja aikoo jatkaa oman uskonnollisen sanomansa julistamista iltalehtien otsikoinneissa myös jatkossa. SETA:n bileistä tavoittettu Ville Vapaa-ajattelija toisti maanisesti ”Eroa kirkosta, eroa kirkosta” rukoustaan, kunnes katosi ilmaan tajutessaan loogisen mahdottomuutensa.

Kyllä Räsäsellä on oikeus tuntea uskonnollisia tunteita, mutta sen harjoittamista emme voi hyväksyä.

On se yököttävää, kun ne uskovaiset saa vapaasti harjoittaa tuota uskontoaan ihan julkisilla paikoilla. Mielestäni valtiona meillä on oikeus kieltää moinen epäluonnollinen toiminta ainakin julkisesti, sillä eihän meidän yhteiskuntana tarvitse sellaista katsella. Olen erittäin suvaitsevainen, mutta harjoittakoot ne deviantit menojaan siellä omissa kammioissaan piilossa kunnon ihmisten haitoilta. Valtio on meidän porukkamme ja me saamme tuntea ihan omaa ylemmyydentunnettamme kuulumalla tähän valtioon, mihin MUUT eivät saa kuulua. Menee pikkusen yli jo jos uskovaisetkin tänne jo julkisesti hyväksytään. Perustelutko – katsokaapa mitä tuhansia vuosia vanhassa Kalevalassa kolmannessa säkeessä asiasta sanotaan… On se muuten kumma, että jo silloin lopullisen totuuden osasivat kirjoittaa, vaikka joku ihminenhän sen tietenkin myöhemmin kuitenkin kirjoitti tarinoiden pohjalta.
Älkää kuitenkaan tämän takia valtiosta erotko, sillä tarvitsemme teidän verorahojanne, vaikka tosiasiahan se on, että eihän teitä normaalit ihmiset voi hyväksyä, vaikka kovin suvaitsevaisiahan me olemmekin!

Kyllä homollakin on oikeus olla seksuaalisesti kiinnostunut samasta sukupuolesta, mutta sellaisen harjoittamista emme voi hyväksyä.

Enitenhän tuossa pelottaa että räisäskä on lääkäri! Kukaan nyt puoluejohtajilta ole ennenkään täyspäisyyttä odottanut, mutta että lääkäri on ihmispsyykeestä täysin pihalla, notta pelottaa.

Koska Suomessa ja Pohjoismaissa seksuaalimoraalinne on viime aikona, n. 460 vuotta, ollut hieman kadoksissa, haluaisin sanoa seuraavaa:
Katolisen kirkon seksuaalimoraaliin liittyvät säännöt ovat selkeät.
1. Jos nainen, johon mies yhtyy, on tämän kanssa aviossa, on kaikki hyvin. Mikäli seksielämässä esiintyy ongelmia on:
– molempien viipymättä kerrottava asiasta rippi-isälleen, yksityiskohtaisesti
2. Jos nainen, johon mies yhtyy, ei ole tämän kanssa aviossa, on:
– miehen lausuttava 3 AveMariaa
– naisen lausuttava 150 AveMariaa ja mentävä joko luostariin tai palattava kohtaan 1
3. Jos nainen, johon mies yhtyy, osoittautuu toiseksi mieheksi on:
– molempien lausuttava 5 AveMariaa ja palattava kohtaan 1
4. Jos nainen, johon mies yhtyy, osoittautuu nuoreksi pojaksi, on:
– miehen lausuttava 5 AveMariaa
– pojan välittömästi kerrottava kaikki, vain ja ainoastaan rippi-isälleen, yksityiskohtaisesti.
Jos tapaus toistuu, on:
– pojan välittömästi kerrottava kaikki, vain ja ainoastaan rippi-isälleen, yksityiskohtaisesti.
5. Jos nainen, johon mies yhtyy, vaatii käyttämään preservatiivia, on:
– naisen välittömästi tuotava käytetty preservatiivi rippi-isälleen ja lausuttava 250 AveMariaa
Kas näin. Muistakaa että Äitimme Kirkko on aina valmis ottamaan vastaan harhailevat lampaat
Lämpimin terveisin,
Udo von Rats-Singer
Via Vita Doppio
Roma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mielenterveyspalvelut ulkoistavat ennakoivan hoidon sosiaaliseen mediaan

(500 MILJOONAA YSTÄVÄÄ) Määrärahojen puutteesta pitkään kärsineet mielenterveyspalvelut ulkoistavat toimintaansa. Pilottiprojektina hankkeessa on toiminut Uusisuomi.fi-sivuston Puheenvuoro-blogien seuraaminen muun muassa Facebook-palvelun...

Close