Kategoriat
Kotimaa

Vaarallisen kristillisen etiikan koostumus selvisi

(PASI TURUSEN MIELI) Erittäin vaarallisia sisäelin- ja aivovammoja aiheuttavan, huumaavan kristillisen etiikan koostumus on selvinnyt. Poliisin mukaan kyse on hyvin todennäköisesti desoksipippeliradrolista eli 2-DPMMP:stä, joka on niin sanottu design-huume.
Poliisin mukaan kyseessä on lääkkeeksi luokiteltu aine, jolla on huumaavia vaikutuksia. Aine on todennäköisesti peräisin Suomen Kristillisdemokraattisen puolueen vuoden 3 puoluekokouksesta, mutta varmuutta asiasta ei ole.
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos varotti aineesta viime viikolla, kun kolme käyttäjää joutui sairaalahoitoon.
Ainetta tavattiin ensimmäisen kerran Suomessa tiettävästi vuonna 1155, jolloin neuvokas kansanmies Lalli kuitenkin esti sen maihinnousun. Sen jälkeen on takavarikoitu kaksi ulkomailta saapunutta erää. Aine on kuitenkin onnistunut murtautumaan Suomen alamaailmaan ja nykyisin sitä käyttävät etenkin prostituoidut, nistit, kirkkoherrat ja muut puliveivarit.
Suonensisäisesti käytettävä aine aiheuttaa vaikeita sisäelinvammoja, muun muassa aivotoiminnan täydellistä pettämistä ja voimakasta harhaisuutta. Suurin osa aineesta on tiettävästi paskanruskean jauheen muodossa. Aineen tunnistaa myös siitä, että sen viimeiseksi käyttöpäiväksi on merkitty marraskuun kolmas vuonna 4.

9 vastausta aiheeseen “Vaarallisen kristillisen etiikan koostumus selvisi”

Julmaa, ilkeää ja väsynyttä läppää, ei hyvä. Lakkaa hakkaamasta, hevonen on jo kuollut.
Ei ole tarpeen alentaa itseään.
Sitäpaitsi, PMMP:llä on hyvää kamaa.

Tässä jutussa on 90% kannanottoa ja 10% huumoria.
Toivottavasti Lehti pääsee tämän uskontokeskeisen vaiheen yli ja palaa tasolleen.

Tavallisesti en kommentoi, mutta nyt on pakko sanoa jotain kun tuntuu että täällä on kirjoittamassa vain Tony Halmeen peräpukamia. Mielestäni artikkeli on hyvä, ja toivoisin muutenkin lisää uutisia kirkollisaiheista kuten Päivi Räsäsen ja Johanna Tukiaisen yhtäläisyydet, epäkypsien ateistikommenttien rehotuksen todennäköisyys keskivertoa älykkäämmissä internetjulkaisuissa, Suuri Cthulhu sekä saksalainen Sith-lordi paavin virassa. Kiitos.

Vintero Apunen kirjoittaa, että huumaava kristillinen etiikka aiheuttaa erittäin vaarallisia sisäelin- ja aivovammoja.
Hienoa, että lehtenne mainitsee aivovammat juuri nyt, kun vietämme valtakunnallista Aivovammaviikkoa. Muutama täsmennys on kuitenkin paikallaan.
Aivovamma eli traumaattinen aivovaurio tarkoittaa tapaturman aiheuttamaa aivokudoksen vauriota. Kaikki aivojen vauriot eivät siis ole aivovammoja, ja termi ’aivovaurio’ tarkoittaakin mistä tahansa syystä syntynyttä aivokudoksen vauriota. Aivovamma syntyy päähän ja aivoihin kohdistuvan ulkoisen energian vaikutuksesta. Tämä energia voi olla peräisin joko suorasta iskusta (esimerkiksi lyö itse päänsä liikenneonnettomuudessa, kaatuessa, pudotessa, urheiltaessa tms. tai joku lyö päähän esimerkiksi pahoinpitelyn yhteydessä), aivoihin kohdistuvasta voimakkaasta kiihtyvyys- tai hidastuvuusliikkeestä (esimerkiksi onnettomuudessa auto tekee äkkipysäyksen, jolloin aivot ”sinkoilevat” rajusti kallon seinämiin) tai aivokudokseen tunkeutuvasta vierasesineestä (esimerkiksi luoti).
Aivovamma ei siis milloinkaan ole synnynnäinen, vaan onnettomuuden seurauksena tuleva vamma. Aivovamma aiheuttaa toki erilaisia oireita eri ihmisille riippuen siitä, mikä kohta aivoissa on vahingoittunut, mutta esimerkiksi älykkyyteen se ei välttämättä vaikuta.
Kristillinen etiikka voisi siis käytännössä aiheuttaa aivovamman vain siinä tapauksessa, että vammautuvaa mätkittäisiin olan takaa Raamatulla – tai jollakin muulla ”kristillisellä” välineellä – päähän.

No homojen aivovamma on tullut varmaan ylettömästä volttien heittelystä, ja monista on tullut täysin yhteiskuntakelvottomia jo harjoitteluvaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaifas antaa täyden tukensa Päivi Räsäselle

(ÖLJYMÄKI) Rajuun julkisuusryöpytykseen joutunut kristillisdemokraattien puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] on saanut homokannoilleen arvovaltaisia tukijoita. Ylipappi Kaifas julkisti maanantaina tiedotteen, jossa hän...

Close