Kategoriat
Arkisto Politiikka

Hunni Attila syyttää suvaitsevaisia suvaitsemattomuudesta

(ULAN BATOR) Venäjän ja Euroopan läpi ryöstäen, tappaen ja raiskaten riehunut hunnipäällikkö Attila pitää kohtuuttomana julkisuudessa saamaansa arvostelua. Attilaa on syytetty muun muassa ryöstelystä, tappamisesta ja raiskaamisesta ja häntä on voimallisesti kehotettu lopettamaan hirmuvaltansa pohjoisella pallonpuoliskolla.
”Kyllä minusta näiden niinsanottujen ’suvaitsevaisten’ pitäisi suvaita myös minua. Eikö minulla ole sanan- ja ilmaisunvapaus siinä kuin kaikilla muillakin? Minusta on erittäin suvaitsematonta vaatia, että minun pitäisi lopettaa sortovaltani ja siihen vakaumuksellisena osana kuuluva tappaminen, ryöstely ja raiskaaminen”, pohtii Attila.
”Minähän se tässä olen sorrettu osapuoli.”
Hunnipäällikkö paljastaa myös kärsineensä paljon henkilökohtaista tuskaa saamansa palautteen vuoksi. ”Iltaisin olen itkenyt tämän asian kanssa ja heikkouden hetkiä on kyllä ollut”, Attila kertoo ääni väristen.
”Aagh! Aargh! Aaaaa!” protestoi suvaitsematon ukrainalaiskylän asukas mongolisoturin miekan leikatessa hänen vasemman käsivartensa irti.

7 vastausta aiheeseen “Hunni Attila syyttää suvaitsevaisia suvaitsemattomuudesta”

Hieno huomata, että homobuumin jälkeen on taas palattu normaaliin päiväjärjestykseen eli maahanmuuttokritiikkikriittisyyden kritisointiin ja hommalaisille naureskeluun niin uutistoimitusten kuin Lehdenkin osalta.

Rva. ”Maahanmuuttokritiikkikritiikkikritiikkikriitikko” ei tainnut nyt ollenkaan tajuta, että mistä tässä todella oli kysymys. Sellaisia aika tajuttomia maahanmuuttokritisijät yleensä ovatkin.

Ai, mun mielestä tää kyl koski edelleen homobuumia, mutta ei se niin tarkkaa. Perinteisestihän oikeisto on ollut ideologisesti myös homo- ja naisvastaista – nahkaisesta pukeutumisdiskurssista huolimatta.

Minusta taas tämä liittyy selkeästi viimeaikaisiin kaivosonnettomuuksiin, sillä jutussahan mainitaan aivan eittämättä Ukraina, vapaus ja sorto (=vrt. sortuminen).
Mainittakoon, että vaikka suvaitsen kaikkia kaivosonnettomuuksissa olleita mainareita, ei näillä mainareilla ole mielestäni kuitenkaan oikeus harjoittaa kaivosonnettomuustaipumuksiaan, sillä kyllä heidän on sopeuduttava meidän tuhansia vuosia vanhaan käsitykseemme kaivosonnettomuuksista. Onhan sanottu aivan selvästi, että epäluonnollinen toiminta on aivan yksiselitteisesti epäluonnollista (BlowJobin kirja: 69, sekä virsi 666: 69-96). Piste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kristityille povataan suurvoittoa seurakuntavaaleissa

(HIIPPAKUNTA) Evankelis-luterilaiselle kirkolle povataan valtaosaa kirkkovaltuusto- ja seurakuntaneuvostopaikoista marraskuun seurakuntavaaleissa. Lehden teettämän lennätinhaastattelun mukaan evankelis-luterilainen liittouma olisi saamassa jopa 100...

Close