Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Espoolaista syytetään herkullisesta tekijänoikeusrikkomuksesta

(PULLATIE) Keskivertalolihavalle espoolaismiehelle vaaditaan tuomiota piratismista. Syyttäjän mukaan mies on valmistanut luvatta kopioita tekijänoikeuslain suojaamista teoksista ja tarjonnut niitä syötäviksi.
Syyttäjä vaatii asunnossaan pulla-, leivos- ja leipäteoksia levittäneelle espoolaismiehelle rangaistusta tekijänoikeusrikoksesta. Syyttäjän mukaan mies on valmistanut luvatta kopioita tekijänoikeuslain suojaamista teoksista ja tarjonnut niitä syötäviksi perustamassaan rivitalokeittiössä. Jutussa on lähes 40 asianomistajaa, joiden joukossa on muun muassa kansainvälisiä leipomoyhtiöitä.
Espoolaisnaiselle syyttäjä vaatii rangaistusta avunannosta tekijänoikeusrikokseen. Syyttäjän mukaan nainen on ylläpitänyt reseptipankkia yhdessä miehen kanssa. Hallitus esitti alun perin kodinkonemyyjille vain oikeutta ilmoittaa riskihenkilöistä. Nyt kodinkonemyyjien on ilmoitettava poliisille henkilöstä, jonka hän potilastietojen ja tapaamisen perusteella katsoo olevan sopimaton kiertoilmauunin haltijaksi.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Leipuri Hiiva”]Leipuri Hiiva[/search].)

8 vastausta aiheeseen “Espoolaista syytetään herkullisesta tekijänoikeusrikkomuksesta”

Myös jakomäkeläinen pitkäaikaistyötön Pera (Perus, Halme, Oha-allah)on nostanut tekijänoikeuskanteen Muutos2011-puoluetta vastaan. Hänen mukaansa puolueen tulevan vaalilauseen ”v-u somalit menkää kotiin v-u” tekijänoikeudet kuuluvat hänelle, koska hän ensimmäisenä suomalaisena kiljaisi v. 1989 ”ekalle n*****lle” minkä eläissäni näin” kyseisen lauseen.
Lausunnan kohde, nimettömänä esiintyvä amerikkalaissyntyinen koripalloilija, vahvistaa lausunnon.

Jos tämä on totta, se on todella tuomittavaa. Tulen olemaan hyvin pettynyt. Olen shokissa tästä tiedosta.

Kylläpä on hyvä, että nämäkin rikolliset saadaan vihdoinkin vastaamaan tekosistaan. Tälläistä syyttäjän ahkeruutta kiitellään erityisesti eräässä länsirannikon leipätehtaassa ja samoin eräässä oululaisleipätehtaassa. Jo on aika saada loppu kaikenlaiselle tihutön tekiöillekin. Leipomoalan tappiot voidaan laskea miljaardeissa, jotka ovat pois rehellisten sijoittajien pusseista.

Oikeustieteellisestä näkökulmasta tämän ennakkotapauksen kiinnostavinta antia tulee lopulta olemaan se, kuuluuko reikäleivän niin sanottu reikäosa immateriaalioikeuden piiriin.

Syyttäjä aikoo haastaa tekijänoikeusrikkeistä myös kaikki suomen sukkaa kutovat mummut. Ovathan he jo vuosikymmenet vääntäneet kantapääkavennuksia kutomiinsa sukkiin juuri erään Hyvinkääläisen villalankatuottajan ohjeiden mukaan, ilman, että olisivat siitä senttiäkään sukkakantapäänteko-tekijänoikeusomistajalle maksanneet. Vihdoinkin oikeutta tähnkin asiaan.

Suomalaiset leipäpapit ovat syvästi järkyttyneitä viimeaikaisista tapahtumista alalla ja aikovat jatkossa keskittyä tekijävastuuttoman paltun puhumiseen. Tämän seurauksena yhtään suomalaista ei ollut eronnut Päivi Räsäsestä tänään klo 13.30 mennessä eli inter netin mennessä painoon. Asiasta kysyttynä Räsäsen puolison matkapuhelin vastasi arvoituksellisesti ”Lettosen leipä ja leikkele, haloo?” Kryptinen vastaus on saanut fariseukset pohtimaan Räsästen liiton kristillisyyttä.

Olen syvästi järkyttynyt uutisesta. Piraattituotteet kuuluu hävittää ja mies tuomita korvauksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hunni Attila syyttää suvaitsevaisia suvaitsemattomuudesta

(ULAN BATOR) Venäjän ja Euroopan läpi ryöstäen, tappaen ja raiskaten riehunut hunnipäällikkö Attila pitää kohtuuttomana julkisuudessa saamaansa arvostelua. Attilaa on...

Close