Kategoriat
Kotimaa

Kristityille povataan suurvoittoa seurakuntavaaleissa

(HIIPPAKUNTA) Evankelis-luterilaiselle kirkolle povataan valtaosaa kirkkovaltuusto- ja seurakuntaneuvostopaikoista marraskuun seurakuntavaaleissa. Lehden teettämän lennätinhaastattelun mukaan evankelis-luterilainen liittouma olisi saamassa jopa 100 % paikoista ja pääsemässä vaa’ankieliasemaan.
Tutkimuksen mukaan kristityt ovat erityisen suosittuja etenkin nuorten, keski-ikäisten ja ikääntyneiden kristittyjen keskuudessa. Kristillinen liittouma on kuitenkin ilmoittanut jo etukäteen, ettei se aio tehdä yhteistyötä itsensä kanssa.
Äänestysvilkkaudesta on ennustettu hieman korkeampaa kuin edellisissä vaaleissa, jolloin 0,2 prosenttia äänioikeutetuista kävi uurnilla. Seurakuntavaaleissa saavat äänestää kaikki 30 vuotta täyttäneet maata omistavat vapaat miehet paitsi homot.

9 vastausta aiheeseen “Kristityille povataan suurvoittoa seurakuntavaaleissa”

En tiedä uskallanko näin ilmaista mielipiteeni, mutta minusta tämä haiskahtaa vähän masinoidulta lopputulokselta. Ettei vaan Pohjois-Korean tai Valkovenäjän agentit olisi järjestämässä näitä vaaleja. Tai mahdollisesti Illumina tai ne muut maailmanhallituksen luoja- salaliittolaiset soluttautuneet seurakunta tasolle.
Pelottaa. Onko minun pakko äänestää? Voiko kirkkovaltuusto selvittää IP osoitteeni?

Konservatiivinen Kivitä uppiniskainen poikasi kylänportilla koska pronssikautinen laki määrää-puolue on saanut kilpailijakseen radikaalin ”nakellaan niitä vaan vaahtokarkeilla”-puolueen.
Uuden protestipuoulueen kunnon kristittyjä kuohuttava agenda on, että mitä vaan saa tehdä koska kaikki on jo anteeksi annettu mutta kaikkien täytyy silti teeskennellä katuvaa aina kun on tullut jotain tehtyä.
Setan toimiston kulmilta umpikännissä huora kainalossa kivi kourassa tavattu puolueen puheenjohtaja Mullah Halal-Allah tarkentaa: ”paitsi homoiluja”.

Itse äänestin vuonna 1766 seurakuntavaaleissa ja sieltä asti olen seurannut tapahtumia. Täytyy näin oppositiolaisena sanoa, että surettaa tuo kristittyjen noinkin suuri kannatus, ihmiset ei enää ajattele omilla aivoillaan. Itse olen ollu kristitty koko ikäni ja äänestän kristittyjä, ja toimin myös ev.lut -kirkossa, joten minulla on täysin eri näkökulma kristilliseen touhuiluun, kuin kristityillä. Homoa en äänestäisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivi Räsänen uhkaa länttä terrori-iskuilla

(TORA BORA) Kristillisdemokraattien puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] uhkaa länsimaita terrori-iskujen sarjalla, ellei länsi lopeta homostelua ja palaa pimeään keskiaikaan. Räsänen esitti...

Close