Kategoriat
Politiikka

Ydinvoimalobbari Putkonen siirtyi loogisesti ydinvoimavastaiseen puolueeseen

(KEMI) Demareista eronnut ay-jyrä Matti Putkonen liittyy perussuomalaisiin. Puolueen vaihtoa pidetään odotettuna ja loogisena, koska Putkonen tunnetaan kiivaana ydinvoimalobbarina ja perussuomalaiset äänesti yksimielisesti ydinvoiman lisärakentamista vastaan eduskunnassa kesällä.
Putkonen perusteli ratkaisuaan sillä, että perussuomalaiset on ajanut politiikkaa, jolla turvataan suomalaisen perusteollisuuden toimintaedellytykset, mikä kuulostaa tässä kontekstissa toki aika huvittavalta. Hän sanoi myös kyllästyneensä demarien nykylinjaan, niin kuin kieltämättä me kaikki muutkin.
Koska Timo Soini ei vieläkään sanonut mitään, missä olisi ollut sisältöä edes nimeksi, olemme korvanneet hänen kommenttinsa valikoimalla satunnaisia peräkkäin asetettuja sanoja:
”Hiki penkki kolmikanta koiso ulpukka putkinuppi tarralappu klorofylli”, Soini olisi voinut sanoa.

18 vastausta aiheeseen “Ydinvoimalobbari Putkonen siirtyi loogisesti ydinvoimavastaiseen puolueeseen”

Putkonen ja Zoini ovat jotenkin samannäköisiä. Molemmat ovat kuin 2010-luvulle aikakoneella hypänneitä 60-luvun lättähattuja. Rasvatukat, spittarit, ikisileä teryleenipuku ja makkararasvat suupielissä. Zoini tosin meni 60-luvun lopussa vasta ala-asteelle. Kavereilla tulee varmasti olemaan antoisia keskusteluita erilaisten hiusrasvojen ominaisuuksista.

Kukapa nyt jäisi uppoavaan laivaan, ja mikään muu puolue ei lupaillut ministerinpaikkaa. Selkärangattomien puolueen kasvatille kelpaa mikä vaan; Putkosen teema ensi vaaleissa on ’puppet on a string’, kaulassa niitattu nahkakaulus ja siitä ketju Soinin käteen. Toivottavasti joku muistaa kertoa Jutalle valokatkaisijan paikan ettei jätä turhaan valoja palamaan lähtiessään viimeisenä puoluetoimistosta.

On se vaan hyvä, että takinkääntäjä- ja loikkaripoliitikoille on nykyään ihan oma puolueensa, jonka poliittinen viesti on kätevästi suunnattu tyhmille ym. henkisesti heikoille. Mikäs sen helpompaa.

Putkis verkkosukkiin ja takaapäin kuva!
Vist bäck – naked pictures – SEE NOW!!!

Pidin siitä, kun jutun lopussa oli kirjoitettu vain sanoja peräkkäin. Lol=)
Itsekkin tykkään noista uutisista, joissa on kirjoitettu sanoja peräkkäin – ne on parhaita!

”Missä Hiki penkki kolmikanta, siellä tarralappu klorofylli”
Veret seisauttavaa vaalivoittoa odotellen. Mutta jos veri seisoo, niin miten silloin maa makaa?

Satunnaissanoissa pitäisi olla muutakin kuin substantiiveja perusmuodossa. Vai pitäisikö…?

Minä inhoan juuri niitä uutisia, joissa on niitä vaikeita sanoja peräkkäin. Kuka niitä jaksaa lukea, mutta on se, koiso nimittäin oikea sana.
Ruokaresepti: Ota kaksi munakoisoa ja irrota koisot munista. Huuhtele koisot hyvin, sillä ne haisevat munalta. Anna koisojen levätä hetkisen ja laita ne sitten kanttilaan. Lisää kiehuvaa vettä niin kuulet miten tenorikin kiekaisee ylä-C:n.
M.O.T

”koiso” on heräte; koisaa = nukkuu.
Kuopion torilla myyjä sanoi naisasiakkalle ”kato tässä munakoisoo!”
-No herätetään se, vastasi asiakas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavo Lipponen vyöryi näyttävästi Helsingin yli

(SUOMENLINNA) Helsinki koki viikonloppuna kauhun hetkiä [search]Paavo Lipposen[/search] pimentäessä auringon ja vyöryessä Helsingin yli kaikessa mahtavuudessaan. Aluksi helsinkiläiset luulivat, että...

Close