Kategoriat
Kotimaa

Paavo Lipponen vyöryi näyttävästi Helsingin yli

(SUOMENLINNA) Helsinki koki viikonloppuna kauhun hetkiä [search]Paavo Lipposen[/search] pimentäessä auringon ja vyöryessä Helsingin yli kaikessa mahtavuudessaan.
Aluksi helsinkiläiset luulivat, että kyseessä on vain jonkin suuren muinaisen prologi maailman tuhoamiselle, mutta tilanne näytti pian todellisen, paljon pahemman luonteensa.
”Murrr… Brrrr…”, salamoita sylkenyt valtava olento jyrisi Helsingin yllä hitaasti liikkuessaan.
Lehden haastattelema, pahoin traumatisoitunut silminnäkijä kertoi, että aivan kuin murinasta olisi voinut erottaa sanat ”Vihreääät…” ja ”Heidi Hautalaaaa…”.
“En ole koskaan nähnyt mitään yhtä pelottavaa”, änkytti 12-vuotias Suomenlinnassa asuva tyttö.

10 vastausta aiheeseen “Paavo Lipponen vyöryi näyttävästi Helsingin yli”

Paavo möyryää aikansa, sitten jo valuttaa vuolaasti vettä: ”Olen saanut puolueelta kaiken”. Hellyttävää. Ei ole Jutta-parassa näitä äärimmäisyyksiä eikä mykkyyttä, joilla alamaiset hurmataan.

Espoon päälle ehtiessään Lipponen alkoi ulostaa, kuului kamala pamaus ja kolinaa. Siinä teille Espoon jupit ja märkäkorvat!
Nyt on merenranta ja joet käyttökelvottomia ja uimakiellossa.

Nyt kaikki kehäkolmosen eteläpuolella asuvat joutuvat nahkurin orsille, ja se on heille ihan oikein.

Minä kun luulin että se oli Soinin Timo, tulossa Rysselistä ottamaan veret seisauttavaa vaalivoittoa. Tämä etenkin siksi, että näin tämän ilmiön yhteydessä useiden kafferien juoksevan pakoon ketterästi kuin gnuuantiloopit.

Mistä löytyy tulevan sään tiedot? Ei se ole Lehti eikä mikään jossa ei ole edes sääsivua. Vaadin asian korjaamista pikaisesti, tai en enää edes lue Lehteä työaikana.

Itse olin paikalla kun myräkkä iski. Istuin vaan ja lipan alla ihmettelin, että ovat herrat taas karmean porun tuoneet. Ovat muuten Suomen naiset häveliäiksi tulleet, enää ei puhuta mattoin pesusta, miehistä ja Lipposesta kuten ennen aikaan.

Juttaa ei voisi erehtyä luulemaan myräkäksi. Sen sijaan kerran luulin töissä kuuntevani Hilla Blombergin selostusta jostain ravikisasta. Sitten höristin korviani, ja se olikin Jutta esittämässä välikysymystä hallitukselle eduskunnan kyselytunnilla. Ei hyvä, vaikka näenkin edelleen märkiä unia Hilla Blombergista kuiskuttelemassa korvaani Jukolan viestin yörastien pusikoissa.

Anttilan rintaliivireklaamit takaisin! Huussissa oleva versio vuodelta 1982 on jo aivan loppuun kaluttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Elefantti ajatteli ikäviä asioita meistä suomalaisista

(MALAX) Ulkomailla sijaitseva elefantti on tuoreimpien tietojen mukaan ajatellut ikäviä ja pahoja asioita suomalaisista. Eläimen kerrotaan myös pohtineen negatiivissävytteisesti Suomea...

Close