Kategoriat
Kotimaa

Elefantti ajatteli ikäviä asioita meistä suomalaisista

(MALAX) Ulkomailla sijaitseva elefantti on tuoreimpien tietojen mukaan ajatellut ikäviä ja pahoja asioita suomalaisista. Eläimen kerrotaan myös pohtineen negatiivissävytteisesti Suomea maana ja arvelleen täkäläiseen kulttuuriin kuuluvan joitain huonoiksi luettavia piirteitä.
”Tröööööööööööööööööööööööööö!” kommentoi elefantti ihan oikealla ulkomaisella verkkosivustolla nimimerkin suojista.
Suomen maabrändiä pohtiva työryhmä on elefantin näkemyksistä erittäin huolestunut. Mahdollista on, että elefantti kutsutaan tilanteen korjaamiseksi vierailulle Suomeen yhdessä Pensseli-sedän kanssa ensi vuoden puolella.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat, mikä takaa aina hyvän mielen.

14 vastausta aiheeseen “Elefantti ajatteli ikäviä asioita meistä suomalaisista”

Norsu on hämäystä. Todellisuudessa suomalaisten saunojen kysyntä mailmalla on huipussaan. Guantanamoon on jo toimitettu kontillinen lentorahtina, Iranin tiedustelupalvelu on tilannut Nokia-Siemensin kautta parin rahtikoneen verran pikalämmitettäviä kiukaita ja Kiinassakin on Nokian toimisto välittämässä kiireellisesti suomalaislle saunanvalmistajille esitepyyntöjä.

Suomalainen sauna on myös tehokas ja inhimillinen väline jolla poistaa kuolemaantuomitut keskuudestamme. 6 minuuttia ja pahantekijä on vainaa!
Mutta kuitenkin joku kukkahattutäti yrittää kieltää saunateloitukset…

Planeetaltamme tuskin löytyy enää montaakaan ihmistä joka ei olisi jossain elämänsä vaiheessa kokenut vahvaa Suomi-kuvan kehittämisen tarvetta tai muodostanut selkeän mielipiteen suomalaisista ja Suomesta. Tämä on tietysti luonnollista: pohditaanhan Suomessakin alati ja laajasti esim. Mosambikin, Laosin tai vaikkapa Belgian kulttuuria ja ihmisiä.

Tämä karmiva tieto sai jo ennestäänkin heiveröisen metsäläisegoni romahtamaan. Asioiden korjaamiseksi yritän nyt kovasti ajatella, että Suomessa on maailman puhtain vesi, maailman rehellisin kansa, eikä yhtään korruptiota.

Puoli vuosisataa sitten tsuhna löylytti ryssävankejaan saunan takana, nyt on kai jo otettu oppia Saksanmaalta että puhdistukset voi toteuttaa kylpyhuoneessakin.

Buhuubuhuuhuuuu… itku tulee, kun miettii mitä meistä ajatellaan? Kokoajan ahdistaa, että eikai ne vaan pahaa?

Tällä viikolla olen enimmäkseen kokenut peniksenkehittämisen tarvetta. Housuissani on varsinainen peniksenkehitysmaa. Koitappa vain tulla tänne laukomaan mielipiteitäsi Nalle Wahlroos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies ei ostanut toiselta käytettyä autoa

(POMARKKU) Paikallisen miehen ylpeys koki kovan kolauksen Satakunnan Pomarkussa maanantaina, kun naapurin mies ei suostunut ostamaan häneltä käytettyä autoa. Perusteluksi...

Close