Kategoriat
Sähkeet

Paikallinen mies ei ostanut toiselta käytettyä autoa

(POMARKKU) Paikallisen miehen ylpeys koki kovan kolauksen Satakunnan Pomarkussa maanantaina, kun naapurin mies ei suostunut ostamaan häneltä käytettyä autoa.
Perusteluksi naapurin mies tokaisi vain että ”ostaisitko sinä tuon näköiseltä mieheltä käytetyn auton”?
Paikalliset lähteet kuvailivat tunnelmia kireiksi.

6 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies ei ostanut toiselta käytettyä autoa”

Uutisessa jätettiin kertomatta että naapurin vaimo on lähtenyt lätkimään ja muuttanut autoa myyvän taloon, kun sillä on hienompi auto. Nyt se on sitten ostamassa bemaria, ja erehtyi sanomaan ”osta minulta tämä audi, niin voit sinäkin saada taas naisen”

Tämä ei ole edes piilorasismia vaan sitä ihteään. Jos myyjä olisi ollut valkolainen, se olisi mainittu.

(LAIHIA) Polkupyörä suistui rotkoon Pohjanmaalla. Sekä kuljettaja että kaikki 18 matkustajaa saivat välittömästi surmansa.
Uhrien omaisia varten kerätty kolehti tuotti vettä kukkalautasella ja sinappia kainalossa.

Vantaalla on kaikista puliukoista koulutettu linjaautonkuljettajia,kuntouttava työtoiminta on osottautunut tehokkaaksi työvälineeksi,9e päivä on saanut paatuneimmankin juopon hakeutumaan töihin,tosin näihin hylkiöihin ei täydy noudattaa yleissitovaatyöehtosopimusta,vaan heitä voi kohdella mitenhuvittaa koska vasta väitteitä esittävät pääsevät ajamaan hki-vantaa lentokenttää ympäriympäriympäri kunnes pää on pehmennyt niin että kuljettaja alkaa laulaa somalian kansallishymniä….työsuojeluviranomaiset tai ammattiliitot eivät tähän ihmis rääkkäykseen ota kantaa koska työ on valtiovallan erityisessä suojeluksessa ja työllisyysviranomaisten ei tarvitse täten ottaa huomioon YK:ihmisoikeussopimuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aikakaus-Lehden ilmestymisaikataulu 2010

Tiedoksi kiinnostuneille, että Aikakaus-Lehti ilmestyy vuonna 2010 yhteensä 4 kertaa: numero 1 ilmestyi toukokuussa numero 2 ilmestyi syyskuussa numero 3...

Close