Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Suvaitsevaiston maailmanlaajuiset etsinnät lopetettiin tuloksettomina

(PLOKI) YK sekä monet kansainväliset tutkijaryhmät ovat päättäneet lopettaa ns. suvaitsevaistoksi kutsutun kansanryhmän etsinnät tuloksettomina. Etsintöjä johtaneen Jyväskylän yliopiston olkinukkeinstituutin mukaan näyttää erittäin todennäköiseltä, ettei kyseistä kansaa ole koskaan edes elänyt, vaan kyseessä voi olla pelkkä legenda.
Etsintöihin ryhdyttiin, kun useilla keskustelupalstoilla kerrottiin jopa sadoista suvaitsevaistohavainnoista etenkin eri puolilla Suomea. Suvaitsevaiston kerrottiin muun muassa tehneen kaikkea tyhmää, olleen ihan eri tyhmiä, ja mä en ainakaan ala, miksen mä saa olla sananvapaus kun nuo muutkin on sananvapautta.
”On se kumma kun tämä suvaitsevaisto ei pysty sietämään sitä, että olen väki valtainen ihmis perse enkä ymmärrä selvää suomea saati osaa kirjoittaa sitä”, pohti eräästä havainnosta raportoinut kainuulainen Petteri.
Olkinukkeinstituutti tutki puoli vuotta kestäneessä kartoituksessaan noin 28 000 suvaitsevaistohavaintoa, mutta ei pystynyt vahvistamaan niistä yhtäkään. Instituutin tutkimusjohtaja Iikka Eugen nostaa esiin mahdollisuuden, että kyseessä olisi laajamittainen tieteellinen huijausyritys.
”Mahdollista on, että legendan turvin on pystytty välttelemään perimmäisiä kysymyksiä Miksi olen näin vitun tyhmä ja Miksi minun pitää vielä julistaa tyhmyyttäni vitun suureen ääneen. Siksi se on saanut niin paljon levittäjiä”, Eugen pohtii.
Lehti tiedusteli asiaa myös Timo Soinilta ihan vain siksi, että Soinilta saa hauskoja otsikkoon sopivia onelinereitä vailla sen suurempaa poliittista tai mitään muutakaan sisältöä.
”Missä kikherne, siellä tyhjä retorinen steitmentti”, Soini arpoi stetsonistaan.

19 vastausta aiheeseen “Suvaitsevaiston maailmanlaajuiset etsinnät lopetettiin tuloksettomina”

Tyhmiä ihmisiä syrjitään työnhaun lisäksi jo aikakausilehdessäkin. Tämä on erittäin vakavaa ja ihmettelenkin, miksi ”Vitun tyhmät ihmiset(Tm)” eivät ole perustaneet vieläkään järkevää etujärjestöä?

Olen etsinyt itseäni lehtien kommenttiosastoilta ja nyt pelkään mitä sieltä peilautuu. Olen jäämässä peränpitäjäksi omalla alallani!

Instituutti voisi myös selvittää missä historian vaiheessa ”kukkahattutädeistä” tuli vasemmiston olkinuken sijasta oikeiston olkinukke.

Syistä on voitava puhua oikeilla asioilla.
Hommafoorumin sirkusta tämänkin artikkelin palautteeseen mitä kekseliäimpien peitekritiikkien takaa odotellessa.

Suvaitsevaisto pienenee kuin hanhikanta Kaivopuiston rannassa, totesi tutkija suvaitsevaiston jäsenen vetäistessä valkosipulihanhen maksaa ranskalaisen patongin päälle.

Suvaitsevaisto tulee valitettavasti aikanaan kärventymään HELVETIN IÄNKAIKKISISSA LIESKOISSA!! Sinne joutuvat ne, jotka yrittävät murentaa VUOSITUHANSIEN, AATAMISTA JA EEVASTA ASTI KESTÄNEEN HETEROSEKSUAALISEN PERHEKÄSITYKSEN OIKEELLISUUDEN!!
Peppuseksin kannattajat ja harrastajat liekehtivät aikanaan itsensä P**KELEEN TYKÖNÄ S**TANALLISISSA OLOISSA!! Heteroseksin puolustajat pääsevät taivaaseen jossa enkelilapset hivelevät höyhenellä nivusia. Naiset hoitavat kotityöt sielläkin koska NAINEN VAIKENEE NIIN SEURAKUNNASSA KUIN POLITIIKASSAKIN KUTEN RAAMATUSSA KÄSKETÄÄN!!

August ylittää jälleen itsensä! Uskomattoman terävää poliittista satiiria tuoreesta ja oivaltavasta aiheesta! Mistä ihmeestä se aina keksiikin…

Suvaitsevaiston hävittäminen on suuri yhteiskunnallinen salajuoni jota ruvettiin toteuttamaan heti voittavaa aatetta edustaneen suurvallan romahtamisen jälkeen. Suuri lauma ns. älymystöä joutui tämän nimby-operaation kohteeksi, eli kun heidän asuinalueilleen ja elinympäristöönsä ruvettiin sijoittamaan lastentarhoja, alkoholistien asuntoloita, pakolaiskeskuksia, räkälöitä ja muuta ei-toivottua infrastruktuuria, niin suvaitsevaisuus katosi nopeammin kuin vapun jälkeinen krapula. Huono kielenkäyttö johtuu yksinkertaisesti siitä että ex-suvaitsevaisto ei halua edes äidinkielentaidollaan antaa vinkkiä että olisi joskus oltu Jyväskylän kesässä imemässä riistomaapolitiikkaa arvostelevia vuodatuksia, ja myöhemmän sukupolvet ovat omaksuneet tämän maneerin tietämättä mikä sen pohjimmainen syy on.
Tilanne jatkuu samanlaisena ainakin siihen asti kun elossa on yksikin henkilö joka automaattisesti assosioi termin ’edistyksellisyys’ Neuvvvvvostoliitonnuoleskeluun, eli noin vuoteen 2060 asti. Sen jälkeen voidaan varovasti ruveta opettamaan oikeakielisyyttä ja äidinkielen käyttöä, mikäli suomen kieltä enää ylipäätänsä puhutaan.

No siis niihä onkii ku ne suvaitsevaistolaislaiset on kaikki salaa kriittisii ja ne tukee meitä anonyymisti ja yhä useempi tulee kaapista ulos eiku miten tässä saa sanoja pois hei

Kumma kun niitä hommafoorumin kritiikkejä ei vaan ikinä kovasta odotuksesta huolimatta tänne sada. Täällä tuntuu sama porukka keskenään Perussuomalaisia haukkuvan ja odottavan tätä Homman vastaiskua.

”Tyhmiä ihmisiä syrjitään työnhaun lisäksi jo aikakausilehdessäkin. Tämä on erittäin vakavaa ja ihmettelenkin, miksi “Vitun tyhmät ihmiset(Tm)” eivät ole perustaneet vieläkään järkevää etujärjestöä?”
Aina kun ne yrittävät, joku vähän fiksumpi tulee ja vedättää niiltä äänet ja manit.

Suvaitsevaiston tarpeettomuus tulee selkeästi esiin sen perusteella ettei sellaista olekaan kuin suvaitsevaisto, sillä suvaitsemaisintakin suvaitsevaiston olemassaoloa rajoittaa tiettyjen ns. jäsenistön edustajien epäkoherentti käyttäytyminen kun ei pystytä olemaan aina suvaitsevaisia riippumatta suvaitsevaisuuden kohteesta. En haluaisi joutua tuollaisen suvaitsevaisuuden kohteeksi huolimatta sen epätodennäköisyydestä.

Timo Soini on itse oikeutettu suomen Kuningas. Kikherneet ovat liberaalihippien salajuoni ja kätkevät taakseen vain retorista tyhjyyttä.
Suvaitsevaistoa ei enää tarvita, koska hinttapulit on eheytetty, vegaanit käännytetty vasikanfileiden äärelle ja monimuotoisuuden kannattajat saatu ihannoimaan muinaisen Preussin univormuja, joista tuli automaattisesti koulupuku, kun koululaisille kerrottiin, että oikeamieliset jatko-opiskelupaikat tarjotaan vain Kunnon Kansalaisille.
Muuten olen sitä mieltä, että eduskunnan puhemiehen olisi suotavaa pitää Lehteä aloistussivuna ja kirjanmerkeissä, että tarvitse tulla tänne yhtäkkiä, kenties väärään aikaan vielä.

– Alexander Stubb, jonka mukaan ”pakolaisuuden taakkaa” on jaettava EU:ssa,
– Arhin- ja Sinnemäet, joiden mukaan kaikenlainen terve itsekkyys on aina väärin,
– HS, joka ei pysty kirjoittamaan asioista niiden oikeilla nimillä (”Lammilla asuva mies”)

=> Suvaitsevaistoa ei tarvitse etsiä kovin kaukaa

Mitä hyvänsä sanonkin, se joka on eri mieltä on rasisti. Ja jos se ei riitä niin seksisti myös ja muuten vaan väärässä.

Nyt kun suvaitsevaisto etsinnät on lopetettu, voidaan tutkia suomenruotsalaiston eksistenssin totuusarvo, huhujen mukaan kyseinen väestönosa muuttui poliittiseksi ideologiaksi jo 1800-luvun lopussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä kertoo saaneensa metsäpalot hallintaan

(SHOIGU) Ympäri Venäjää jo päiväkausia raivonneet metsä- ja maastopalot on saatu hallintaan, kertoo maan hätätilaministeriö. Viranomaisten mukaan maassa on palanut...

Close