Kategoriat
Kotimaa

Katurunkkaajien ja lastenvaunuäitien ääriryhmät uhkaavat Suomea terrori-iskuilla

(BARA NOIA) Suomen asema turvallisena lintukotona on vakavasti uhattuna ja yhteiskunnan peruspylväät murenemassa, varoittavat kansainväliset strategiantutkimuslaitokset, sotilasliitto Nato sekä kotimaiset hassut vanhat sedät, jotka kirjoittelevat aikansa kuluksi höperöitä tarinoita lehtiin. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, ainoastaan ne hassut vanhat sedät.
Hassut vanhat sedät arvioivat, että kivi on eri asia kuin ilma, mutta toisaalta kadulla runkkaaminen on sama asia kuin suudelma. Tästä puolestaan seuraa se, että pakolaiset saavat ostaa liian kalliita rattaita eikä suvivirttä saa laulaa.
”Mikä on yhteistä hunnulle, puistossa rakastelemiselle ja Kirkollisten toimitusten kirjalle? Entäpä mitä on logiikka ja järjenjuoksu? Asioitapa tietenkin ovat ne”, hassut vanhat sedät pohtivat.
He myös korostavat, että sanat tarkoittavat aina jotakin, myös sellaiset sanat kuin supercalifragilisticespialidocious ja lääkeannostelija.

16 vastausta aiheeseen “Katurunkkaajien ja lastenvaunuäitien ääriryhmät uhkaavat Suomea terrori-iskuilla”

Ymmärrän sua elokuu. Naista ei heitettykään liikkuvasta autosta, eu-turvapaikanhakijoiden määrä väheni ilman, et homma vaikutti siihen. Maailma muuttuu siis, vaikkei sitä itse pysty muuttamaan. Kääk! Tämän päivän tilanne saattaa huomenna muuttua. Eih! ääh

Onko niin, että jos ihmisellä on oma nimikkokuu niin silloin saa mellastaa mielin määrin? Ihan kuin olisi vappu koko ajan.

Tavallaan olisi ihan kiva, jos tällaisessa jutussa olisi linkki siihen alkuperäiseen kirjoitukseen.

Herra elokuu tuntuu tavoittaneen sellaisen tajunnanvirran tason, että siihen on tarvittu jo enemmänkin liuttimia ja muita psykoaktiivisia aineita.
Tuon tilan säilyttäminen on hyvin vaikeaa, eikä missään nimessä terveellistä. Joskus on hyvä pitää taukoa ja katsella vain rauhassa järvenselälle. Jättää se keskiolutpullokin korkkaamatta. Eikä aivoa kannata koko ajan rasittaa.

Mitäs runkkarit täällä oikein hommailette? Eikös teikäläisillä ole internetin perseessä joku oma foorumi?

Meillä hommafoorumissa on jo tiedetty pitkään, että näin on, ja maahanmuuttokin on vallan holtitonta.

Haluatko sinä, että kaupunginvaltuustosi hormonihärjät saavat paljastaa netissä todellisen karvansa ja rustonsa jatkossakin? Oletko valmis liittymään Pellefantti-kerhoon, jos siskosi kihlaama maahanmuuttajakin liittyy? Nukkuuko imamisi parta peiton päällä vai alla? Vastasitko näihin kysymyksiin rehellisesti juu ei tyhjä poissa aina kun juon viinaa?

Rane kerto mulle että neekerit syntyy persereijästä ja homot on ihan homoja kaikki. THOOOOOOORS!!!!1

Sauli voisi tulla kohta niin saisimme tällekin keskustelulle päätöksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suvaitsevaiston maailmanlaajuiset etsinnät lopetettiin tuloksettomina

(PLOKI) YK sekä monet kansainväliset tutkijaryhmät ovat päättäneet lopettaa ns. suvaitsevaistoksi kutsutun kansanryhmän etsinnät tuloksettomina. Etsintöjä johtaneen Jyväskylän yliopiston olkinukkeinstituutin...

Close