Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Sosiaalinen media melkein siivosi Vantaanjoen

(JOUKKOÄLY) Sosiaalinen media on puhdistanut tänään Vantaanjoen seudun viikonlopun kaljakelluntatapahtuman jäljltä. Siivoustempausta kommentoineen sosiaalisen median mukaan koko joenvarsi on siistitty kumiveneistä ja muista kelluntavälineistä sekä tyhjistä olutpulloista, paitsi niiltä osin kun ei ole, millä tarkoitetaan että aika vähän on siistitty.
”Tämä osoittaa itseorganisoitumisen ja joukkoälyn voiman. Tulevaisuus on sosiaalisen median ja konsulttipalkkion voitte maksaa sille vanhalle tilille”, kommentoi lasinpalaa jalkapohjastaan irrottava Inno Vaatio Petäjäksestä.
Sosiaalinen media on aiemmin osoittanut merkittävän roolinsa muun muassa ajattamalla miestä minikaivurilla ympäri Suomen, levittämällä tietoa meidän koiran näyttelysaavutuksista sekä rahoittamalla Samizdat-konsernin viinanjuontia.
Lisäksi sosiaalisen median pyynnöstä journalistista päätöksentekoa on aika lailla siirretty toimituksen ulkopuolelle, mikä ei asiantuntijoiden mukaan riko journalistin ohjeita, paitsi niiltä osin kun rikkoo, millä tarkoitetaan että aika paljon enemmän kuin haluaisimme myöntää.
”Isä, mitä meillä syötiin ennen kuin oli sosiaalista mediaa?” kysyi Pikku-Ville, 5 vuotta.

4 vastausta aiheeseen “Sosiaalinen media melkein siivosi Vantaanjoen”

Perinteinen media on uutisoinut yhden venäläisen kuolleen Heinolan löylynheittokisoissa.
Sosiaalisen median mielestä kuolleiden joukossa ei ole suomalaisia, joten mitään outoa ei ole tapahtunut, vaan Suomi voitti maailmanmestaruuden rehellisellä pelillä heittämällä lisää löylyä Neuvostoliiton jäädessä hopealle.

Mutta nyt suomalainen ehti voittaa vain yhden ryssän ennenkuin tuomari heitti pyyhkeen kehään. Missä ne muut 9 ovat, tulipalojako sytyt^H^H^H^H^Hsammuttelemassa. Ei taida yhdennestätoista olla nyt pelkoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perjantaipuhde lukijoille: mitä Bogomoloff ja Hemming ovat sanoneet?

Arvon lukijat, Tarvitsemme apua, sillä teitä on enemmän kuin meitä täällä toimituksessa ja seuraavassa tehtävässä ylimääräiset silmäparit olisivat avuksi. (Emme...

Close