Hirveä tragedia pääkaupungissa – 400 hipsteriä suli Alppipuistossa

0
8

(SONISPHERE) Kesän järkyttävin murhenäytelmä koettiin sunnuntaina Helsingissä, kun ukkosmyrsky iski Alppipuiston alueelle kesken rockfestivaalin. Alustavien tietojen mukaan ainakin 400 hipsteriä on sulanut ja ainakin sadan pelätään liuenneen tulvavesiin.

“Pelastusmiehistöjen saapuessa paikalle juuri mitään ei ollut enää tehtävissä hipsterien pelastamiseksi, jos oli koskaan ollutkaan”, kommentoi palomestari Pekka Napalmi.

Toistaiseksi ei tiedetä tarkkaan, kuinka paljon ihmisiä puistoon oli kerääntynyt. Alustavien arvioiden mukaan ihmisiä oli yhteenlaskettuna kuitenkin selvästi enemmän kuin paikalla olleissa polkupyörissä vaihteita.

Kaupunginisät ovat ilmaisseet syvimmät pahoittelunsa tragedian uhreille. Valoisana puolena pidetään silti sitä, ettei kaupungin verokertymään ole tapauksen vuoksi odotettavissa merkittävää pudotusta.

8 lukijakirjettä

 1. Vakavikko sanoo:

  Voiko tälle sosiaalisen median Alppipuistokeskeisyydelle tehdä jotain?

  (0)
 2. Mustaksi muuttunut silminnäkijä sanoo:

  Kaljakellujat jättivät Vantaanjokeen omat arominsa, ja nyt vielä hipsterien jäänteet sekä Mötley Crüen omaisuus valuvat Suomenlahteen. Meksikonlahden itikanpissiä torjumasta nyt piolookit hopi hopi tänne!

  (0)
 3. Tuulipuisto sanoo:

  Noista 399 kompastui löysiin housuihin ja tuon yhden sormi jäi taksin oven väliin. Ukkosmyrsky aiheutti vain kesää viettävälle medialle uutistenluontivimman, josta syntyi 4013 kpl paskoja kesäjuttuja – joissa kaikissa haastateltiin sitä yhtä kesämeteorologia joka siteerasi kaikille sitä yhtä tilastoa että vuonna 1921 oli kuumaa. Kesägraafikko piirsi salaman kuvan ja photoshoppasi sen jonkun kaatuneen puun päälle ja sai sillä kesäharjoittelun suoritettua.

  (0)
 4. Sörnäisten Spede sanoo:

  Joo. Selvisin itse turmasta, mutta olihan se tylyä kyytiä katsoa kun ketkutukkia vietiin kuin somalia steissin liukuportaissa.

  (0)
 5. Mr. Fixer sanoo:

  Jaha! Enää ei hommafoorumia kiusatakaan vaan otetaan tähtäimeen yksivaihde! Tähän se holtiton polkupyöräily on näemmä johtanut!

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.