Kategoriat
Politiikka

Demarit raivostuivat omille kannoilleen

(MENNEISYYS) Sdpn emeritusfossiili [search]Eero Heinäluoma[/search] lyttäsi puolueensa poliittiset kannat puolueen kesäpiknikillä Hakaniemen torilla.

”Meidän kannoissa on kaikki näkemykset meidän kannoista pielessä. Meillä ei ole ensimmäistäkään asiaa oikein. En ole koskaan kuullut yhtään yhtä räikeästi ristiriitaisia kantoja yhdeltäkään muulta puolueelta”, Heinäluoma puhisi megafoniin.

”En minäkään ole ennen tämäntasoisiin kommentteihin sortunut”, hämmentyneen oloinen Heinäluoma sanoi seisovien aplodien saattelemana.

”Veturi, taksi, valtamerilaiva”, vihreiden [search]Anni Sinnemäki[/search] kommentoi demareiden innovatiivisen avointa itsekritiikkiä.

10 vastausta aiheeseen “Demarit raivostuivat omille kannoilleen”

Vasemmistoliiton sokea piste on yhdysvallat. Kokoomuksen Venäjä. Sen sijaan SDP:n linja tunnustaa suurvaltasuhteet realistisesti (slurp slurp).
Toisin sanoen sosiaalidemokratia leijailee tuulen mukana minne sattuu, enimmäkseen koilliseen, lounatuulten mukana, mutta nyt SDP:n linja on tuomassa kylmää ilmaa etelä-Suomeen loppuviikon ajaksi. Sateitakin voi tulla, mutta turha niihin on varautua etukäteen.
Jos kastutaan, niin se on vain realististen suurvaltasuhteiden tahto.

Tähän auttaa unitaarinen kannanvaihtomatriisi, mieluiten kvaternonialgebrassa. Lopputulosta voi silotella riittävän monipuolisella kääntötakilla.

Eero Heinäluoma presidentiksi. Kun hän presidenttinä luovuttaa puolueen jäsenkirjan, hän voi haukkua koko valtakunnan kannat.
Ei muuta kuin kanat kattoon!

-Lehdet osuivat naulankannoilleen: demarit kakkaavat kannoilleen! (vai eukot kannoilleen?)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maahanmuuttajakeskusteluissa liikaa sananvapautta

(127.0.0.1) Internetin maahanmuuttaja-aiheisia keskusteluja pitkään seurannut kansalaisaktivisti Pekka Siniristilappu on huolissaan suomalaisen poliittisen keskustelun tasosta. Siniristilapun mukaan maahanmuuttajakriittisiä asioita ei...

Close