Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Helsingin Energia etsii bisnestoimintaideoita Gramexilta ja Teostolta

(KAIVOSSA) Virkaa tekevä mieselinryhmä ehdottaa Helsingin Energialle yritystoimintaideoita Gramexilta ja Teostolta. Ryhmä on ideoinut mm. luvattoman aurinkovoiman käytön ja lämmityksestä säästämisen kieltämistä. Lainrikkojien päänmenoksi on rangaistukseksi ehdotettu kodin pakkokytkemistä kaukolämpöverkkoon.
”Kuitenkin olisi kestämätöntä, jos Helsingin asukkaat saisivat itse valita kotiensa lämmitysmuodon tai lakeja ei voisi muuttaa eduksemme”, kommentoi Helsingin Energian pääjohtaja Rusko Hiili hehkuessaan energiaa elinmiesryhmän päälle.
Helsingin Energia kertoo myös uusista tuotteistaan jotka toisivat jokaisen helsinkiläisen kellariin joko metron, uimahallin tai ydinjätteen loppuunsijoituspaikan.
(Jutun kansalaistoimitti Petri Pikkanen.)

4 vastausta aiheeseen “Helsingin Energia etsii bisnestoimintaideoita Gramexilta ja Teostolta”

Metro. Ydinjäte. Uimahalli. Mamut! Pakolaiset. Rikastus. Hyysärit. Tuho. Rappio. Islam. Islam. [Talvisota.] Islam.

Rahasta tässä on kysymys. Toimitusehtoja on nyt muutettu niin, että Helsingin Energian ns. velvoitealueella tapahtuvasta itsenäisestä lämmön ja sähkön tuotannosta peritään kuitenkin sähkön osalta perus- ja siirtomaksu sekä lämmöstä kaukolämmön perusmaksu. Järjestelmien käyttöönottotarkastuksen yhteydessä peritään liittymämaksu. Myös esimerkiksi vanhat öljylämmitteiset kiinteistöt kuuluvat tämän piiriin.
Kulutuksen seurantaa varten on asennettava kaukoluettavat mittarit.

Uimahallin loppusijoituspaikka kellariin on jo vähän liikaa. Barrikaadeilla tavataan!!
!!!!!!!111

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Demarit raivostuivat omille kannoilleen

(MENNEISYYS) Sdpn emeritusfossiili [search]Eero Heinäluoma[/search] lyttäsi puolueensa poliittiset kannat puolueen kesäpiknikillä Hakaniemen torilla. "Meidän kannoissa on kaikki näkemykset meidän kannoista...

Close